روغن هسته انگور میلانو milano ایده آل برای انواع سالاد و پخت و پز، روغنی است که از هستهٔ انگور به دست می آید. این روغن فاقد سدیم و کلسترول است. خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و دارای ویتامین E و ویتامین C است. همچنین منبع غنی از چربی های غیر اشباع امگا 6 است. روغن هسته انگور به حرارت زیاد حساس است و نباید برای سرخ کردن استفاده شود. با این حال، می توان آن را با خیال راحت به عنوان سس سالاد یا در محصولات پخته استفاده کرد. به دلیل طعم تمیز، ملایم و محتوای چربی غیر اشباع بالا، می توان از آن به عنوان یک ماده در سس های سالاد و سس مایونز و به عنوان پایه ای برای ترشی کردن سیر، رزماری، سایر گیاهان یا ادویه ها استفاده کرد. این ماده به طور گسترده در محصولات پخته شده، پای و تارت استفاده می شود. روی کشمش می پاشند تا طعم خود را حفظ کنند. از روغن انگور می توان در پخت و پز استفاده کرد. خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی، همراه با سطوح بالای اسیدهای چرب امگا و ویتامین E موجود در روغن هسته انگور، آن را به یک درمان موضعی پوست محبوب تبدیل کرده است. با توجه به خواص ضد میکروبی ثابت شده روغن هسته انگور، برخی افراد از آن برای درمان آکنه استفاده می کنند. روغن هسته انگور پوست را نرم و لطیف می کند.