بیسکویت لیدی فینگرز ویچنزی Vicenzi ، نسبتا بزرگ، با بافتی ترد و پوک و دارای طعمی متعادل می باشد که معمولا از آن در تهیه دسرهای مختلف استفاده می شود؛ کمتر پیش می آید که لیدی فینگر به تنهایی خورده شود. اما اگر تمایل به طعم های کم شیرین و بدون شوری دارید، طعم بیسکویت های تیرامیسوی لیدی فینگر وینچنزو با چای و قهوه بسیار عالی است.
یکی از معروف ترین مدل های لیدی فینگر، بیسکویت لیدی فینگر ایتالیایی معروف «وینچنزو» است که مشخصه اصلی اش، صد در صد ارگانیک بودن این محصول می باشد. این بیسکویت ها اولین بار، در منطقه ساویای ایتالیا، توسط شخصی محلی و طبق دستورالعمل سنتی خانوادگی تولید شد.
بیسکویت های لیدی فینگر وینچنزو سنتی، مانند نان فرانسوی پخته می شود، بعد به صورت ورقه های نازک بریده و مجدد پخته شده تا رنگ آن طلایی تیره و کمی ترد شوند. این برند همچنان محصولات خود را با بهترین کیفیت و با مواد ارگانیک، بر اساس تازه ترین فرمول های پخت و پز و در فضایی کاملا بهداشتی و با حداقل دخالت دست تولید می کند.