چای دارجیلینگ احمد غالباً چای سیاهی است که طعمی میوه ای و گل مانند دارد. رنگ این چای از طلائی روشن تا برنزی تیره متغیر است و رایحه ای میوه ای دارد. این چای یکی از بهترین چای ها در جهان بوده و متعلق به منطقه دارجلینگ در بنگال هندوستان است. چای دارجیلینگ در حال حاضر یکی از مشهورترین چای های جهان است که طعم تلخ و تندی دارد. انواع مختلفی از آن موجود است ولی به طور کلی جزو چای های سیاه طبقهبندی میشود. رنگ این چای پس از دم کشیدن، از طلائی روشن تا برنزی تیره بنا به مدت زمان دم آوری آن، متغیر می باشد. به طور کلی بهترین زمان برای دم کردن چای دارجلینگ بین 5 تا 10 دقیقه است.