گرانو آرماندو شکلهای سنتی بسیاری را انجام میدهد، اما کمتر شناخته شدهاند. همه پاستاها دقیقاً شبیه هم نیستند و برای این محصول، برتری هایی وجود دارد. آنها تصمیم گرفتند ماکارونی را با 100 درصد گندم از جنوب ایتالیا تولید کنند و تولیدکنندگان زمین وسیعی بین کامپانیا و پولیا، دور از منابع آلودگی و صنعتی شدن را درگیر کنند. نتیجه یک ماکارونی تایید شده است که با گندم انتخاب شده تولید می شود. انتخاب گندم اجازه می دهد تا ماکارونی با پروتئین بالا، قابل هضم، خوش طعم، با رایحه ای شدید تولید شود. علاوه بر طعم و عطر و طعم، این شرکت یک استراتژی بر اساس اصول اکولوژی و احترام به طبیعت طراحی کرد. حتی بسته بندی را می توان به عنوان کاغذ بازیافت کرد.
علاقه مندی ها
کپی لینک