چای امیننت بخاطر تولید ارگانیک آن و عدم استفاده از هر گونه کود و سموم شیمیای در تمامی مراحل تولید آن به عنوان پاکترین چای جهان شناخته شده است.
چای پرطرفدارترین نوشیدنی در بین خانواده های ایرانی می باشد که بیشتر افراد ترجیحشان مصرف چای خارجی با طعم ساده می باشد. ترکیبی درخشان از یک چای غنی و پر بدن که کاملاً با زنجبیل تند و معطر متعادل شده است.
این ترکیب تند و خوش طعم مملو از طعم و عطر نیروبخش برای تقویت حواس و تقویت خلق و خوی شماست. چای امیننت با طعم زنجبیل محصولی از برند جهانی شناخته شده امیننت سریلانکا می باشد .
طرز تهیه چای سیاه با طعم زنجبیل امیننت قوطی فلزی 250 گرمی
برای دم کردن چای سیاه با طعم زنجبیل امیننت قوطی فلزی 250 گرمی:
- آب را حرارت دهید تا به جوش بیاید. هر فنجان چان حدود 200 میلی لیتر آب نیاز خواهد داشت. آب های معدنی با کیفیت می توانند نتیجه بهتری به دست دهند.
- توصیه می شود مقداری آب جوش در قوری بریزید و بگردانید تا دمای قوری بالا برود.
- یک قاشق چای خوری ترکیب چای سیاه و زنجبیل امیننت را به ازای هر فچان چای دم شده، در قوری بریزید.
- آب جوش را در حدود یکی الی دو دقیقه دور از حرارت نگهدارید تا دمای آن اندکی افت کند. در این حالت چای به خوبی دم خواهد کشید. سپس، آب را به ترکیب اضافه کنید.
- درب قوری را ببندید و زمان بدهید تا چای دم بکشد. مدت زمان مورد نیاز 3 الی 5 دقیقه خواهد بود.
- چای شما آماده است و می توانید از عطر بی نظیر آن لذت ببرید.