قهوه برزیل Brazil
برزیل در طول ۱۵۰ سال گذشته بزرگترین تولیدکننده قهوه بوده است و تامینکننده یک سوم قهوه جهان است. آب و هوای مطلوب برزیل باعث شده، این قهوه از کیفیت بالایی برخوردار باشد. عمدتا دانه قهوه برزیل اسیدیتی بالایی ندارد و احساسی از طعمهای فندقی را تداعی میکند، میزان تلخی و شیرینی این قهوه یادآور طعم شکلات است.
قهوه برزیل رئیس سینگل اورجین (Single Origin) و مدیوم رست (Medium Roast) است.
growing altitude: from 1000 to 1400 m.a.s.l
Process: Natural
درجه رُست: مدیوم
Sweetness: Low to Medium
Cupping note: Caramel/nuts/chocolate
Bitterness: Medium
Acidity: Medium