کنسرو ماهی ساردین” و “پیلچارد” نام های رایجی هستند که برای این ماهی های کوچک روغنی از خانواده شاه ماهی استفاده می شود. اصطلاح “ساردین” اولین بار در اوایل قرن پانزدهم در زبان انگلیسی استفاده شد و به نظر می رسد از جزیره ساردینیا در مدیترانه باشد ، که ماهی ساردین دور آن فراوان وجود دارد کنسروهای ساردین یکی از بهترین منابع موجود ویتامین B12 است که برای حمایت از سلامت قلب و عروق مهم است. آنها همچنین غنی از سلنیوم ، فسفر ، اسیدهای چرب امگا 3 ، پروتئین و ویتامین D هستند. علاوه بر این ، آنها حاوی مقادیر قابل توجهی کلسیم ، ویتامین B3 ، ویتامین B2 ، مس و کولین هستند.