پاستیل 175 گرمی هاریبو مدل نوشابه ای دارای شربت گلوکز ، شکر ، آب سیب از کنسانتره ۷٫۵٪ ، ژلاتین گوشت گاو ، تنظیم کننده اسیدیته (اسید سیتریک) ، طعم دهنده ها ، رنگ ها (دی اکسید تیتانیوم ، آنتوسیانین ، عصاره پاپریکا) ، کنسانتره آب میوه و سبزیجات (تربچه ، سیب ، توت سیاه) ، خرما روغن ، مواد لعاب (موم کارناوبا ، موم زنبور عسل) ممکن است حاوی گلوتن باشد.
طرفداران پاستیل و ژله می گویند ژلاتین موجود در این مواد غذایی انواع و اقسام خواص را پیش روی دردهای انسان می گذارد و کلاژن خاصیت ضدالتهابی دارد؛ بنابراین دردهای مفصلی را کاهش می دهد و از ابتلا به پوکی استخوان هم پیشگیری می کند. علاوه بر این، ژلاتین منبعی سرشار از پروتئین است که فرد می تواند با خوردن پاستیل یا ژلاتین بخشی از این ماده معدنی مورد نیاز برای کارکرد بهینه بدن را تامین کند. آنها به خاصیت دیگری هم اشاره می کنند که سبب تقویت سیستم گوارش و بهینه کردن روند هضم و جذب غذا در بدن می شود.