قهوه فوری جاکوبز مونارک Jacobs monarch به روش فریز دراید freeze dried از قهوه مرغوب عربیکا استخراج شده که این روش متمرکز بر دانه های قهوه زمینی است. قهوه فوری جاکوبز Jacobs یکی از انواع محبوب و پرطرفدارقهوه در اکثر نقاط جهان است. همچنین نحوه آماده سازی قهوه فوری جاکوبز Jacobs ارزانتر، سریعتر و راحتتراز قهوه معمولی بوده و محصولی مناسب برای استفاده در هنگام سفر است .
علاقه مندی ها
کپی لینک
قهوه فوری جاکوبز مونارک 50 گرمی، یا قهوه فوری یا پودر قهوه، یک نوشیدنی به دست آمده از دانههای قهوه به عمل آمده و فرآوری شدهاست. قهوه فوری را به صورت تجاری با یکی از روشهای خشککردن انجمادی یا خشک کردن پاششی تولید میکنند. میتوان با بازگرداندن رطوبت، آن را آماده مصرف نمود. قهوه فوری به صورت مایع غلیظ نیز تولید میشود که به آن قهوه محلول میگویند.
در برخی مناطق ایران، قهوه فوری را با نام نسکافه (نشانی تجاری برای نوعی قهوه فوری است متعلق به شرکت نستله) میشناسند. از مزایای قهوههای فوری جاکوبز میتوان به سرعت آمادهسازی (به راحتی در آب گرم حل میشود)، وزن و حجم کم جهت حمل و نقل در مقایسه با دانه قهوه (برای آمادهسازی همان مقدار آشامیدنی) و عمر مفید طولانی اشاره کرد. هر چند اگر قهوه فوری در محل خشک نگهداری نشود، قابلیت فاسد شدن (پوسیدگی و از بین رفتن) را دارد.
پاسخ ادمین :