چای سبز هل یک ترکیب واقعا همه کاره است. یک قاشق را در آب داغ دم کنید و رنگ آن را به رنگ زرد طلایی و طلایی تماشا کنید، سپس در دسته گل متمایز نفس بکشید. تعادل چای سبز و هل هر دو را به چیزی بهتر از مجموع اجزای آن می رساند. این چای به طور منحصربفردی هم تسکین دهنده و هم طراوت است و آن را برای ماه های سردتر یا نوشیدن تابستان ایده آل می کند. یک طعم تقریبا میوه ای بین چای سبز علفزار و طعم هل ایجاد می شود. دم کرده سبک و معطر، بهترین جرعه صبحگاهی است، یا قوی تر شده و شاید با شکر سرو شود، بعد از ظهر یک غذای خوشمزه را می سازد.