قهوه ترک با هل یکی از ترکیبات قهوه با ادویه است، که از قدیم رایج بوده، و امروزه در بین کشورهای عربی مصرف زیادی دارد. البته بیشتر افراد قهوه هل دار را با شیر دم می کنند، که باعث خوش طعم تر شدن آن می شود. قهوه ترک باهل لمیز کافی از ترکیب دانه های روبوستا کشور هندوستان، با درجه رست روشن به همراه پودر هل تشکیل شده است که با ریز ترین درجه آسیاب شده و کاملا به صورت آردی می باشد. این قهوه از فوم متوسطی برخوردار است. استفاده از دانه های روبوستا در قهوه ترک لمیز باعث بالا بودن کافئین این قهوه ترک شده است.
علاقه مندی ها
کپی لینک
قهوه ترک با هل یکی از ترکیبات قهوه با ادویه است، که از قدیم رایج بوده، و امروزه در بین کشورهای عربی مصرف زیادی دارد. البته بیشتر افراد قهوه هل دار را با شیر دم می کنند، که باعث خوش طعم تر شدن آن می شود. قهوه ترک باهل لمیز کافی از ترکیب دانه های روبوستا کشور هندوستان، با درجه رست روشن به همراه پودر هل تشکیل شده است که با ریز ترین درجه آسیاب شده و کاملا به صورت آردی می باشد. این قهوه از فوم متوسطی برخوردار است. استفاده از دانه های روبوستا در قهوه ترک لمیز باعث بالا بودن کافئین این قهوه ترک شده است.