برنج دودی به برنج هایی گفته میشود که توسط اتاقک های دود با آتش زدن تنه چوب درختان طعم دودی به خود میگیرند. نحوه دودی کردن برنج توسط تولید کنندگان برنج دودی به این صورت میباشد که شالی های برنج را بصورت آویزان در اتاقک های دود میگذارند و با استفاده از خرده چوب های درختان و آتش زدن آنها باعث دودی شدن برنج میشوند. شرایط نگهداری برنج دودی مانند برنج معمولی باید خشک و خنک باشد تا ماندگاری آن افزایش یابد. به طور کل برنج فرآورده ای است که رطوبت پایینی دارد و دیر خراب می شود و در محیط خشک و خنک یا گردش هوای مناسب تا دو سال به خوبی باقی می ماند.