فندق نوعی آجیل از درخت فندق است که در حال حاضر به یکی از آجیل های بسیار محبوب در سراسر جهان تبدیل شده است.فندق در کشورهای یونان، ایتالیا، انگلستان و نیمه ای از ایالات متحده بیشترین میزان تولید را دارد. اما، به طور عمده در ترکیه تولید می شود، زیرا این کشور تقریبا 75 درصد تولید جهانی فندق را دارد.
علاقه مندی ها
کپی لینک
فندق یکی از انواع آجیل است که از درخت فندق یا کوریلوس گرفته میشود. نواحی مختلفی مانند ایالت متحده آمریکا، اسپانیا، ترکیه و ایتالیا درختان فندق زیادی دارند. فندق خوراکی خیلی خوشمزهای است. اگر شما هم از طرفداران سفت و سخت آن باشید، ضمن آگاهی از خواص فندق، به شکلهای متنوعی مانند خام، بوداده یا بهشکل پودر در شیرینیها و غذاهای مختلف آن را امتحان کردهاید. مانند سایر آجیلها و دانهها، خواص فندق نیز بسیار زیاد است. فندق سرشار از مواد مغذی و پروتئین است. چربیها، انواع ویتامین ها و مواد معدنی موردنیاز بدن نیز در این دانه بهوفور یافت میشوند. در ادامه، با ما همراه باشید تا با خواص فندق بیشتر آشنا بشوید.