درجه بندی انجیر به عواملی نظیر ریز و درشتی انجیر، رنگ ، بسته یا خندان بودن، مغزدار بودن یا نبودن (پوکی) آن بستگی دارد.
علاقه مندی ها
کپی لینک
انجیر بعنوان یکی از میوه های بهشتی دارای خواص فوق العاده ای می باشد. فصل برداشت انجیر تازه در ایران اوایل تا اواسط تابستان می باشد. انجیر خشک استهبان یکی از چندین نوع انجیر ها می باشد که بسیار محبوب است. هنگام خرید انجیرخشک ممتازاستهبان150گرمی توجه داشته باشید که محصول کهنه را بجای بار امساله نخرید. رنگ و بوی انجیر خشک تازه کاملا مشخص است و داخل آن رنگ زنده ای دارد. از انواع انجیرخشک ممتازاستهبان150گرمی می توان به انجیر پرک، نیم پرک و ممتاز اشاره کرد.
انجیر بعنوان یکی از میوه های بهشتی دارای خواص فوق العاده ای می باشد. فصل برداشت انجیر تازه در ایران اوایل تا اواسط تابستان می باشد. انجیرخشک ممتازاستهبان150گرمی یکی از چندین نوع انجیر ها می باشد که بسیار محبوب است. هنگام خرید انجیرخشک ممتازاستهبان150گرمی توجه داشته باشید که محصول کهنه را بجای بار امساله نخرید. رنگ و بوی انجیر خشک تازه کاملا مشخص است و داخل آن رنگ زنده ای دارد. از انواع انجیرخشک ممتازاستهبان150گرمی می توان به انجیر پرک، نیم پرک و ممتاز اشاره کرد. برای خرید خشکبار عمده به سایت موراتوس مراجعه کنید.
شهرستان استهبان در استان فارس به عنوان یکی از قطب های اصلی تولید انجیرخشک ممتازاستهبان150گرمی کشور شناخته می شود. حدود 95 درصد از انجیر این شهرستان از نوع انجیر سبز که متعلق به خانواده انجیر ازمیر است تشکیل می دهد. به جز این شهرستان شهرهای نی ریز ، داراب ، جهرم و کازرون از مناطق مهم تولید انجیر خشک کشور هستند.