سس انار اونجو ONCU ترکیه به دلیل خواص زیادی که دارد می تواند جایگزین مناسبی برای سس های چرب باشد.
سس انار از لحاظ طرز تهیه و مواد اولیه با رب انار تفاوت دارد.طعم ترش و ملس این سس میتواند طعم بینظیری به غذاهای شما بدهد. انار سرشار از منابع آنتی اکسیدان بوده و به اکسیر جوانی معروف است. این منابع آنتی اکسیدان باعث تقویت عملکرد کلیه، سیستم گوارشی، کاهش استرس، کاهش فشار خون و پیشگیری از سرطان می گردد. سس انار اونچو oncu ترکیه را می توانید به عنوان چاشنی به استیک گوشت، جوجه کباب و ماهی شکمپر اضافه نمایید. همچنین می تواند برای تهیه سس سالاد، بستنی،به عنوان میکسر نوشیدنی نیز مورد استفاده قرار گیرد.