علاقه مندی ها
کپی لینک
زعفران به عنوان یک چاشنی، عطردهنده، رنگدهنده و دارویی نشاط آور، جایگاهی ویژه در سفرههای ایرانی دارد. اگر شما میخواهید این طلای سرخ را به عزیزانتان هدیه دهید.
زعفران 4 گرمی برای چه مدت مصرف مناسب است؟
میزان مصرف زعفران بسته به ذائقه فرد و خانواده متفات است. اما زعفران 4 گرمی میتواند تا بیشتر از 2 ماه هم پاسخگوی سفره شما باشد.
خواص مصرفی زعفران
خرید اینترنتی زعفران، منبع خوبی از ویتامین های مختلف و مقدار متنوعی از مواد معدنی است که شامل کلسیم، مس، آهن، منیزیم، فسفر، سدیم و روی است. علاوه بر این، زعفران سرشاز از ویتامین هایی است که به حفظ سلامت بدن کمک میکنند.
برخی از ویتامین های مهمی که در زعفران یافت می شود عبارتند از:
- ویتامینC: که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و در حفظ سلامت پوست و سیستم ایمنی بدن نقش دارد.
- ویتامین B6: که در متابولیسم آمینواسیدها و ساخت پروتئین ها و همچنین در تولید هورمون های بدن مفید است.
- ویتامین A: که برای حفظ سلامت چشم و پوست، نقش مهمی دارد و همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند.
- ویتامین K: که برای حفظ سلامت استخوان ها و رگ های خونی بدن، ضروری است.
برخی از خواص زعفران که موجب استفاده آن در صنعت داروسازی میشود عبارتند از:
ضد افسردگی:
ترکیبات زعفران مانند کروسین، پیکروکروسین و سافرانال، خواص ضد افسردگی دارند و می توانند در تسکین افسردگی و اضطراب موثر باشند. مصرف زعفران می تواند سطح سروتونین مغزی را افزایش دهد، که موجب بهبود وضعیت روحی و افسردگی می شود.
ضد التهابی:
ترکیبات زعفران مانند کروسین و سافرانال، خواص ضد التهابی دارند و در تهیه برخی از داروهای ضد التهابی مورد استفاده قرار می گیرند.
ضد سرطان:
زعفران می توانند در پیشگیری و درمان برخی از انواع سرطان مؤثر باشند. به عنوان مثال، کروسین موجود در زعفران می تواند در پیشگیری از سرطان پروستات و سرطان پستان مؤثر باشد.
درمان بیماری های قلبی:
کروسین و سافرانال موجود در زعفران می توانند در کاهش فشار خون، کاهش سطح کلسترول خون و بهبود عملکرد قلب مؤثر باشند.