تن ماهی ساردین جزو ماهی هایی است که پس از صید خیلی زود فاسد میشود. بنابراین بیشتر به صورت کنسرو عرضه میشود. آنها عموماً از پلانکتون ها تغذیه میکنند و به همین دلیل، میزان جیوه ی موجود در بدنشان از ماهی های دیگر پایینتر است. تن ماهی ساردین لیمویی حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامین های دی و ب۱۲،کلسیم و اسید های چرب امگا ۳ است. هر دو نوع تازه یا کنسرو شدهٔ آن ارزش غذایی تقریباً یکسانی دارند.
تن ماهی سادرین در آب یا روغن عرضه میشود. انتخاب سالم تر اینست که حاوی روغن آفتابگردان باشد.این محصول از دسته محصولات دریایی است که به علت سلامت طبیعی و خواص فراوان آن، مورد توجه بسیاری از خانواده ها و مصرف کنندگان در سراسر جهان امروز قرار گرفته است.