چای ماسالا اکبر، exotic چای و دمنوش سنتی کشور هندوستان بوده که از ترکیب چای،ادویههای مختلف و شیر تهیه میشود. عطر خاص،طعم متمایز و خواص بسیار چای ماسالا باعث مشهور شدن این چای در جهان شده است. اصلیترین مواد تشکیل دهنده چای ماسالا عبارتاند از: چای سیاه، دارچین، زنجبیل، هل، رازیانه، جوز هندی، میخک و شیر.
عطر چای ماسالا یا بهعبارتدیگر چای ادویه، بسیار اعجابانگیز و خاص است و توجه هر شخصی را به خود جلب میکند. تهیهی این چای با مواد و به شیوههای مختلف و بنا بر سلیقههای گوناگون انجام میشود. در هندوستان، معمولاً چای ماسالا در خانهها به صورت سنتی و دستی تهیه میشود؛ یعنی ادویهجات را خودشان کوبیده و با آنها چای ماسالا را تهیه میکنند؛ اما در آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی برای تهیهی آن همیشه از پودر ادویهجات استفاده میشود. همچنین در آمریکا مخلوطی آماده از پودر ادویهجات و بهاصطلاح چای کیسهای ماسالا وجود دارد. چای ماسالا بهصورت گرم و سرد نوشیده میشود.