علاقه مندی ها
کپی لینک
مغزپسته خام اعلا 200گرمی ، پسته خام جزو مغزهای خوراکی است که مواد مغذی و مفید بسیار زیادی برای بدن دارد و به دلیل فیبر فراوان، بعد از مصرف آن احساس سیری زیادی را تجربه میکنیم. مصرف پسته تازه به شما کمک میکند تا وزن خود را مدیریت کنید؛ زیرا یک میان وعدهی مغذی و سیرکننده است. مصرف این دانه باعث میشود تا در کل غذا کمتری بخورید و وزن کم کنید.
برای خرید پسته به وبسایت موراتوس مراجعه نمایید.
دانه کامل پسته را که از پوسته سخت آن جدا شده اصطلاحا مغز پسته مینامند. این مغز دارای یک پوسته بیرونی بسیار نازک به رنگ قرمز مایل به بنفش است که کاملا به بخش داخلی و گوشتی زرد متمایل به سبز رنگ آن چسبیده است. مغز پسته خام یک ماده مغذی، بینمک و بدون مواد افزودنی است که دارای طعمی منحصر بهفرد و بافتی منسجم بوده و بههیچ عنوان از نظر ساختار ژنتیکی دستکاری نشده است. دانههای پسته پوستکنده معمولا در معرض گرد و غبار قرار نمیگیرند و کاملا بهداشتی هستند. برای محافظت از طراوت و طعم طبیعی مغز پسته توصیه میشود آن را در یخچال نگهداری کنید. در غیر این صورت، پس از مدتی ممکن است طعم و عطر آن تغییر کند.
یکی دیگر از فاکتورهای خرید مغز پسته درشتی و اندازه مغز است. به طور کلی مغز درشتو تپل از قیمت و ارزش بیشتری برخوردار است تا مغزهای لاغر و سبک البته باید این را مدنظر داشت که مغزهای کالک به علت اینکه زودهنگام چیده میشوند، لاغر هستند ولی از آنجایی که سبز بودن مغز در اولویت بالاتری قرار دارد، لذا از قیمت بالایی برخوردار هستند.
فاکتور درشتی مغز معمولاً در میان مغزهای معمولی حائز اهمیت است. پستههای خندان، درشتترین مغزها را دارند و در میان پستهها پسته کله قوچی و پسته اکبری خندان بزرگترین و درشتترین مغزها را دارند؛ اما از آنجایی که شکستن و مغز کردن این دو نوع پسته توجیه اقتصادی ندارد، لذا برای مغز درشت معمولاً از پستههای باارزش کمتر مثل پسته فندقی یا پسته احمد آقایی استفاده میشود.
تجار و بازرگانان کشور چین که بیشترین واردات پسته از ایران را دارند. برای دستیابی به مغز پسته، معمولاً پسته فندقی را خریداری و در کشور خودشان پستهها را شکسته و مغز آن را استخراج میکنند.
اندازه و سایز مغز پسته دهان بستهاز مغز پستههای خندان کوچکتر هستند این نوع مغز که از شکستن پستههای دهان بسته یا به اصطلاح کور و توسط دستگاه پسته شکن استخراج میشود. مغز پسته دهان بستهبیشترین حجم خرید و فروش در میان انواع مغزها را به خود اختصاص داده است. پستههای دهان بسته فندقی و احمد آقایی بیشتر برای تولید این نوع مغز به کار میروند.
از آنجایی که تفاضل قیمت بین پسته خندان اکبری و کله قوچی با پستههای دهان بسته از نوع خود زیاد است پس برای ارزش دادن به این نوع پستهها معمولاً آنها را آبخندان میکنند تا اینکه آنها را مغز کنند. هنگام شکستن پستههای دهان بسته توسط دستگاه علاوه بر مغزهای سالم همواره مقداری از مغزها شکسته و خرد میشوند. این مغزهای شکسته را الک کرده و بسته به سایز و اندازه به انواع مختلفی تقسیم میشوند. درشتترینها را مغز پسته لپه و ریزترین را مغز پسته دندانه یا خرده میگویند.
اندازه و سایز این نوع مغز تقریبا نصف مغز کامل و یا کمی کوچکتر است. قیمت این نوع مغز به مراتب از قیمت مغز سالم کمتر است. این نوع مغز در صنایعی که سالم بودن مغز اهمیت چندانی ندارد مورد استفاده قرار میگیرد. معمولاً در مصارفی مثل تهیه انواع شیرینی، کیک، بستنی و پودر پسته به کار میرود. این نوع مغز به دلیل کاربرد فراوان و قیمت پایین همواره مورد استقبال قرار گرفته است.
این نوع مغز از مغز لپه هم کوچکتر است و لذا از قیمتی پایینتر برخوردار است. این نوع مغز هم مصرف زیادی دارد، پودر پسته از مهمترین مصارف این نوع مغز است.
از شکستن پستههایی که مغز آنها نارس هستند، مغزی استخراج میشود که به علت شباهت و اندازه آن به گندم، به آن مغز پسته گندمیمیگویند. این نوع مغز علاوه بر کوچک بودن دارای پوسته قهوهای رنگ میباشد به همین علت ارزش و قیمت این نوع مغز از پایینترین رنج قیمت به نسبت دیگر مغزها برخوردار است.