علاقه مندی ها
کپی لینک
آیس کافی علی کافه فرنچ رست 20 عددی با طعم اسپرسو می باشد. این نوشیدنی از باکیفیت ترین و مرغوب ترین دانه های قهوه تهیه و به دست آمده است. اگر از طرفداران قهوه هستید، پس قطعا اسم آیس کافی را شنیده اید و قصد امتحان کردن آن به ذهنتان رسیده است، این نوشیدنی خنک و خوشمزه در گرمای تابستان یک نوشیدنی فوق العاده برای شما می باشد.
آیس کافی از برند معروف قهوه علی کافه یک نوشیدنی خنک تابستانی می باشد، که با قهوه سنگین و غلیظ شده تهیه و در اختیار شما قرار می گیرد. آیس کافی یک طعم منحصر به فرد و خنک دارد. اگر از مصرف کنندگان حرفهای و طرفدار قهوه باشید با نوشیدن اولین جرعه کیفیت بالا و طعم دلنشین آن را تایید خواهید کرد.
البته می توانید آیس کافی علی کافه فرنچ رست را به دو صورت سرد و گرم (بسته به سلیقه و ذائقه) تهیه و مصرف کنید، اما معمولا این نوشیدنی را به صورت سرد میل می کنند، در صورتی که می خواهید آن را گرم بنوشید، کافیست فقط به مدت 3 دقیقه آن را در ماکرویوو بگذارید و سپس نوش جان کنید. در کشورهای مختلف افزودنی های متفاوتی را به این نوشیدنی اضافه می کنند، آیس کافی شامل: یخ، قهوه، کمی شیر و شکر یا بستنی می باشد.
نکته مهمی که در مورد این نوشیدنی جذاب وجود دارد این است که باید حتما از قهوه فیلتر شده استفاده شود و هیچ تفاله ای درون نوشیدنی نباشد. پس اسپرسو و یا قهوه های فیلتر شده را به آن بیافزایید و از قهوه ترک برای آماده کردن آن اصلا استفاده نشود.
آیس کافی علی کافه Alicafe مدل Iced Coffee بسته ۲۰ عددی برای دوستداران قهوه که طبع گرمی دارند و بعد از کار یا تفکر زیاد احساس کلافگی میکنند یک انتخاب بی نظیر است.واژههای قهوه دم کشیده سرد (Cold brew Coffee) یا آیس کافی (Iced Coffee) گاهی به جای یکدیگر استفاده میشوند اما معانی و طعم آنها کاملا با هم متفاوت است.
به طور کلی تفاوت آیسکافی و قهوه سرد در روشهای تهیه، زمان و دمای دم کشیدن و عطر و طعم آنها است. قهوه دم سرد در مقایسه با آیس کافی در دمای سردتر یا به قولی در دمای اتاق دم کشیده میشود. در حالی که آیسکافی با آب داغ و دمای بالا دم شده سپس روی تکههای یخ ریخته میشود. زمان تهیه قهوه سرد در مقایسه با آیس کافی بسیار طولانیتر و عطر و طعم آن نسبتا ملایمتر است. اما تفاوت آیس کافی و قهوه دم سرد به صورت جزئیتر!
تعداد : 20 ساشه برای استفاده آسان
کشور سازنده : مالزی
قهوه واقعی؛ طعم واقعی؛ بدون طعم اضافه شده است
بسیار خوشمزه
قهوه یک نوشیدنی است که از دانه های قهوه بو داده تهیه می شود. قهوه با رنگ تیره، تلخ و کمی اسیدی، عمدتاً به دلیل محتوای کافئین آن، اثر محرکی بر روی انسان دارد. بالاترین فروش را در بازار جهانی نوشیدنی های گرم دارد .
دانه های میوه های گیاه Coffea برای تولید دانه های قهوه سبز بو داده نشده جدا می شوند. دانه ها بو داده می شوند و سپس به ذرات ریز تبدیل می شوند که معمولاً قبل از فیلتر شدن در آب داغ غوطه ور می شوند و یک فنجان قهوه تولید می شود. معمولاً به صورت گرم سرو می شود، اگرچه قهوه سرد یا سرد معمول است. قهوه را می توان به روش های مختلفی تهیه و ارائه کرد (مانند اسپرسو، فرنچ پرس، کافه لاته یا قهوه کنسرو شده از قبل دم کرده). شکر، جایگزین های شکر، شیر و خامه اغلب برای پوشاندن طعم تلخ یا افزایش طعم اضافه می شوند.
اگرچه قهوه در حال حاضر یک کالای جهانی است، اما سابقه طولانی دارد که نزدیک به سنت های غذایی در اطراف دریای سرخ گره خورده است. اولین شواهد معتبر از نوشیدن قهوه به عنوان نوشیدنی مدرن در یمن امروزی در جنوب عربستان در اواسط قرن پانزدهم در زیارتگاههای صوفیان ظاهر شد، جایی که دانههای قهوه برای اولین بار به روشی مشابه روشی که اکنون تهیه میشود، برشته و دم میکردند.