علاقه مندی ها
کپی لینک
چای اصل جیهان cihan tea، در فصل بهار برداشت می شود و عطر و طعم خوبی دارد. اگر این چای در فصل تابستان یا در چین دوم برداشت شود، طعم و عطر کمتری دارد، تلخ است و رنگ خوبی هم ندارد که به آن چای شکسته معمولی می گویند. کلیه برگ های چای اعم از برگ های جوان بالایی و پایینی را می چینند، ساقه یا چوب های بوته چای را از آن جدا کرده و پس از فرآوری، برگ ها را خرد می کنند که با نام چای شکسته ممتاز در بازار موجود می باشد. این چای در بسته بندی های 100 عددی موجود است. برای نوشیدن یک چای خوش طعم و لذیذ از چای اصل جیهان غافل نشوید.
چای سیاه شکسته فواید دو گانه دارد. اگر چه مقدار آنتی اکسیدان موجود در آن به اندازه چای سبز نیست. ولی این چای نیز حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدانپلی فنولاست. بخصوص تئوفلاوین و تئو روبیجین. این دو پلی فنول در کنار هم با رادیکالهای آزاد و مضر بدن مقابله می کنند. هنگامی که این چای در سبک زندگی سالم همراه با فعالیت بدنی استفاده شود در کنترل وزن، افزایش تمرکز و پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع دوم بسیار مؤثر است.