علاقه مندی ها
کپی لینک
این نوع چای محصول هندوستان است که دارای بهترین کیفیت و طعم عالی می باشد. دارای زمان دم کشیدن معمولی متوسط است که نشان دهنده کیفیت و مرغوبیت چای می باشد. رنگ این چای نیز بسیار خوش رنگ و دلپذیر است که نوشیدن این چای را برای هر کس لذت بخش تر می کند. طعم این نوع چای در مقایسه با دیگر چای های خارجی بسیار با کیفیت تر بوده و رقیبی در چای های خارجی ندارد.
چای جیهان فواید دو گانه دارد. اگر چه مقدار آنتی اکسیدان موجود در آن به اندازه چای سبز نیست. ولی این چای نیز حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدانپلی فنولاست. بخصوص تئوفلاوین و تئو روبیجین. این دو پلی فنول در کنار هم با رادیکالهای آزاد و مضر بدن مقابله می کنند. هنگامی که این چای در سبک زندگی سالم همراه با فعالیت بدنی استفاده شود در کنترل وزن، افزایش تمرکز و پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع دوم بسیار مؤثر است.
چای سیلان گوزل چای تولید شده در کشور سریلانکا (سابقه نامیدن این کشور با نام سیلان و همچنین تولید چای بسیار معروف در این کشور) است. چای سیلان اغلب به عنوان یکی از بهترین انواع چای سیاه در جهان شناخته می شود و در قاره اروپا و آسیا به دلیل کیفیت بسیار بالایش از محبوبیت بالایی برخوردار است.
چای سیلان از برگهای چایی که در منطقه یونانا، نزدیکی نواحی بلند کوهی زنده می شود، تولید می شود. طعم چای سیلان به دلیل ارتفاع کوهستانی و تراکم بالای باغهای چای، بسیار قوی و شیرین است.
همچنین، ترکیب خاص بوتههای چایی و اقلیم منحصر به فرد منطقه سبب شده تا چای سیلان عطر و طعم مطلوبی داشته باشد.