علاقه مندی ها
کپی لینک
گز اصفهان از زمان صفویه و همزمان با شکوفا شدن مجدد هنر و فرهنگ ایرانی در اصفهان به وجود آمده است. بنا بر بسیاری از منابع اولین تولیدکننده و البته مخترع گز فردی به نام محمدعلی شکرچیان در اصفهان بوده است. گز سازان قدیم درزمانی که نه از برق خبری بود نه از امکانات و دستگاههای تماماتوماتیک، با کمک عضلات و ماهیچههای دستوپای خود، یکسره به کار و فعالیت بودهاند. برترین برندهای تولید گز اصفهان علاوه بر ایران در جهان نیز شناختهشده هستند و این شیرینی سنتی اصفهان علاوه بر ایران در جهان و مخصوصاً کشورهای عربی و روسیه خواهان بسیاری دارد.
قیمت گز آردی کرمانی با توجه به میزان درصد آنها با یکدیگر متفاوت است. شما می توانید با مراجعه به سایت موراتوس از قیمت گز آردی کرمانی مطلع شوید.
ترکیبات اصلی گز آردی بادام 42 درصد ویژه گز کرمانی عبارت است از: گلوکز، مغز بادام، شکر، سفیده تخم مرغ پاستوریزه، گلاب، ترنجبین، گزانگبین، افزدونی های گیاهی مخصوص، آب آشامیدنی.
گز کاملترین و سالمترین منبع تأمین انرژی برای مصرفکننده آن است. در ساخت گز از هیچ ماده نگهدارنده و افزودنیهای خوراکی استفادهنشده است بنابراین میتوان با اطمینان خاطر آن را مصرف نمود. در تولید گز علاوه بر عصاره گیاهی انگبین از مواد مغذی دیگری شامل:
ترنجبین، عسل، مغز پسته و بادام و سفیده تخممرغ استفاده میشود که ارزش غذایی و کالری بالایی دارند.
گز به علت دارا بودن درصد قابلتوجهی سفیده تخممرغ در ترکیب مواد اولیه، سرشار از منابع پروتئینی است. به علت دارا بودن درصد قابلتوجهی مغزهای مفید و مغزی مثل پسته و بادام سرشار از مواد آلی، ویتامینها و موادمعدنی است.
گز، سرشار از انواع پروتئینها، کربوهیدراتها و موادمعدنی بوده و به علت دارا بودن زعفران در اکثر برندها خاصیت آرامبخش و تقویت حافظه را دارد. گز باعث ایجاد انرژی زیاد در افراد میشود. همچنین ازآنجاییکه مغزهای مختلفی در آن استفاده میشود بر همان اساس نیز انرژی آن متفاوتتر میشود.
گز، طبعی گرم دارد و ازآنجاییکه در ترکیب آن از انواع مغزهای خوراکی، زعفران، گلاب و ترنجبین استفادهشده، ارزش غذایی بالایی دارد و با خوردن آن کالری زیادی در بدن ایجاد میشود.