علاقه مندی ها
کپی لینک
گز از تنقلات شیرین، معروف و سنتی ایران، سوغات اصلی اصفهان است؛ همچنین در همدان، چهارمحال و بختیاری، کرمان، فارس و یزد نیز تولید میشود. برای تهیه گز از شکر، سفیده تخم مرغ، مغز بادام و پسته و هل و گلاب استفاده میشود. برخی تولیدکنندگان گز از نوعی ماده به نام بادکا نیز استفاده میکنند که این ماده ارزش غذایی آن را پایین میآورد.
ترکیبات اصلی گز لقمه 42 درصد کرمانی عبارت است از: گلوکز، مغز پسته، شکر، سفیده تخم مرغ پاستوریزه، ترنجبین، گزانگبین، گلاب، افزدونی های گیاهی مخصوص، آب آشامیدنی.
گز کرمانی که بیش از 100 سال است در اصفهان باکیفیتی مطلوب فعالیتش را ادامه داده و حتی از دهههای 20 و 30 گز کرمانی را به کشورهایی چون عراق، عربستان، لبنان و فرانسه هم صادر کرده، دز این سالها تولید خود را به شکل کارخانهای با 200 کارگر و پرسنل در منطقه صنعتی جی ادامه میدهد اما نکته جالب اینکه این واحد تولیدی بزرگ تنها یک شعبه فروش دارد.
گز کرمانی که بیش از 100 سال است در اصفهان باکیفیتی مطلوب فعالیتش را ادامه داده و حتی از دهههای 20 و 30 گز کرمانی را به کشورهایی چون عراق، عربستان، لبنان و فرانسه هم صادر کرده، دز این سالها تولید خود را به شکل کارخانهای با 200 کارگر و پرسنل در منطقه صنعتی جی ادامه میدهد اما نکته جالب اینکه این واحد تولیدی بزرگ تنها یک شعبه فروش دارد.