گز شاخص ترین نماد هنر شیرینی سازی شهر اصفهان است و مهم ترین سوغات اصفهان به شمار می رود که می توان بسیاری از خصوصیات آفرینش های این شهر را در آن دید. از انواع گز کرمانی اصفهان می توان به گز لقمه ای، گز آردی، گز سکه ای و گز انگشت پیچ اشاره نمود. سابقه تولید این محصول به بیش از چند قرن می رسد که در طول سالیان متمادی، ابزار و روش های تولید هم گام با رشد علوم متحول شده، به گونه ای که امروزه دخالت دست در ساخت و فرآوری گز به حداقل رسیده است. همچنین جنس دستگاه های ساخت گز کرمانی نیز مطابق با استانداردهای جهانی است که این امر تاثیر به سزایی در بالا بردن سطح کیفی و بهداشتی گز کرمانی داشته است.
ترکیبات اصلی گز لقمه ای پسته ای ۲۸ درصد گز کرمانی عبارت است از: گلوکز، مغز پسته، شکر، سفیده تخم مرغ پاستوریزه، گلاب، ترنجبین، افزدونی های گیاهی مخصوص، آب آشامیدنی.