قهوه اسپرسو پریسکا یکی از انواع قهوه اسپرسو بنمانو به صورت پودری است که از ترکیب 80% گونه قهوه عربیکا و 20% قهوه ربوستا از خاستگاههای آفریقا و اندونزی تهیه شده است. عطر و طعم خوشایند این قهوه از درصد بالای عربیکا و کرمای زیاد آن حاصل از وجود قهوه ربوستا است.
درجه برشتهکاری قهوه اسپرسو پریسکا، مدیوم دارک، کافئین آن متوسط رو به بالا و طعمیاد این قهوه مرکباتی، عطر گل و نعنا است. ابزارهای دمآوری پودر قهوه پریسکا، موکاپات یا اسپرسوساز برقی است که پودر قهوه را تحت فشار بالا و دمای حدود ۹۰ درجه سلسیوس عصارهگیری میکند. قهوه اسپرسو پریسکا به صورت خالص یا به عنوان پایه نوشیدنیهایی مانند کاپوچینو سرو میشود.