نوشیدنی اسپرسو از عصارهگیری قهوه آسیاشده تحت فشار ۷ تا ۹ بار و دمای حدودی بین هشتاد و پنج تا نود و پنج درجه سانتیگراد تهیه میشود. آمادهسازی یک اسپرسو خوب نیاز به مهارت و تجربه بالا دارد و در کافهها به صورت خالص یا پایه نوشیدنیهای دیگر مانند کاپوچینو سرو میشود. متدهای دیگر دمآوری قهوه مانند ترک و فرانسه، درجه آسیا، درجه برشتگی و ابزارهای دمآوری متفاوت نیاز دارند. برای مثال قهوههای دمی چکهای مانند وی60 آسیاب درشتتری به نسبت اسپرسو دارد و با کمک نیروی گرانش و عبور آب از فیلتر قهوه ما عصارهگیری میشود.