نوشیدنی اسپرسو از عصارهگیری دانههای قهوه تحت فشار بالا و دمای حدود ۹۰ درجهی سلسیوس تهیه میگردد. اصولاً آمادهسازی نوشیدنی اسپرسو نیازمند دانش، مهارت و تجهیزات خاص است و معمولاً در کافیشاپها بهصورت خالص یا بهعنوان پایهی نوشیدنیهایی مانند کاپوچینو سرو میشود. قهوههای دیگر، یعنی قهوهی ترک و قهوهی دمی (فرانسه) در درجهی آسیا، میزان برشتهکاری و ابزار دمآوری متفاوت هستند. بهطور مثال، قهوههای دمی با درجهی آسیای درشتتری آسیا شده و با عبور آب داغ از دانههای آسیاشده تحت نیروی گرانش و سپس فیلترشدن آن آماده میگردند.