علاقه مندی ها
کپی لینک
دانه قهوه ایلی گواتمالا 250 گرمی قهوهای است که در گواتمالا رشد میکند، به دلیل اسیدی بودن و نتهای برجسته شکلات، مکمل ایدهآلی برای هر ترکیبی است، بهویژه به عنوان قهوه قطرهای. این قهوه با رشد پایدار با 100% دانه عربیکا ساخته شده است.
شما می توانید دانه قهوه ایلی گواتمالا 250 گرمی را از فروشگاه اینترنتی موراتوس با به صرفه ترین قیمت ها انجام دهید.
قیمت دانه قهوه ایلی گواتمالا 250 گرمی نسبت به کیفیتی که به شما ارائه خواهد داد بسیار مناسب است و همچنین در سایت موراتوس این قیمت ها بسیار به صرفه مخاطب بوده و شما بی شک بهترین قیمت را برای قهوه خود پرداخت خواهید کرد.
روش درست کردن دانه قهوه ایلی گواتمالا 250 گرمی مانند هر قهوه دیگری کاملا موضوعی شخصی است که هر فردی می تواند بر اساس علایق خود این قهوه را آسیاب کرده و قهوه موردنظر خود را آماده کند و از آن لذت ببرد اما در این قسمت ما تصمیم گرفتیم برای شما روش درست کردن یک قهوه بسیار خوب را با دانه قهوه ایلی گواتمالا با استفاده از موکاپات توضیح دهیم:
در ابتدا دانه های قهوه را به صورت ریز آسیاب نمایید چراکه برای درست کردن قهوه ایلی گواتمالا با موکاپات نیاز به دانه های ریز و یا متوسط قهوه دارید.
سپس آب سرد را در مخزن آب موکاپات بریزید. دقت کنید که میزان آبی که در موکاپات در قسمت پایینی آن میریزید تا زیر سوپاپ باشد. پس از آن نوبت به ریختن قهوه در ظرف میانی موکاپات می رسد پس از آن باید سطح قهوه را به خوبی صاف و هموار کنید.
دقت کنید که همانند دستگاه های اسپرسوساز نیازی به تمپ کردن و فشار دادن قهوه در محفظه قهوه موکاپات نیست. پس از اینکه قهوه را به خوبی صاف کردید دو محفظه را بر روی هم قرار داده و سپس موکاپات را روی یک شعله ملایم بگذارید.
پس از اینکه کمی بوی قهوه در اتاق کار یا منزل پیچید متوجه آماده شدن قهوه خواهید شد. وقتی به خوبی قهوه در محفظه بالایی قرار گرفت وقت ریختن قهوه در فنجان است و زمان آن رسیده است که آن را نوش جان کنید.