برای خوش طعم شدن استیک چه ادویه ای بزنیم

whatsapp
whatsapp

فروشــگاه اینترنتی موراتوس

برای خوش طعم شدن استیک چه ادویه ای بزنیم؟

برای خوش طعم شدن استیک چه ادویه ای بزنیم؟

اگر طرفدار غذاهای اروپایی و آمریکایی هستید حتما استیک گوشت به گوشتان خورده است و ممکن است یکبارهم که شده این غذای خوشمزه را چشیده باشید. استیک نوعی کباب است که وزنی 200 گرمی و قطری 3 سانتی متری دارد. پخت استیک کار به نسبت آسانی است اما نیازمند دقت و توجه بسیار و همچنین استفاده درست از ادویه ها و چاشنی در این غذاست. اگر سوال شما این است که برای خوش طعم شدن استیک چه ادویه ای بزنیم؟ تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

نحوه مصرف و زمان اضافه کردن ادویه استیک

برای تهیه استیک با ادویه مخصوص، ابتدا یکی از ترکیبات دلخواه خود را انتخاب کرده و همه ادویه ها را با هم ترکیب کنید.

سپس دو طرف گوشت استیک را با قلم مو به روغن زیتون یا کره آغشته کنید.

در این مرحله، هر دو طرف گوشت استیک را به ادویه مورد نظر آغشته کنید.

به آرامی گوشت را ماساژ دهید تا ادویه کاملا به خورد آن برود.

استیک ها را در یک ظرف در بسته قرار دهید یا آنها را با سلفون بپوشانید.

گوشت طعم دار را به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال بگذارید.

بعد از گذشتن مدت زمان لازم، استیک های طعم دار را روی کباب پز یا گریل بگذارید و اجازه دهید 7 تا دقیقه با شعله ملایم پخته شود.

نکته: برای طعم دار کردن استیک می توانید از پیاز و سیر تازه رنده شده نیز استفاده کنید.

در کنار استیک می توانید انواع سالاد سبزیجات، قارچ سوخاری پفکی، پیاز سوخاری، بادمجان سوخاری، سالاد سیب زمینی و سالاد ذرت سرو کنید.

برای خوش طعم شدن استیک چه ادویه ای بزنیم؟

مواد لازم:

پودر سیر: یک قاشق غذاخوری

پودر پیاز: یک قاشق غذاخوری

پودر تخم گشنیز: نصف قاشق غذاخوری

پودر تخم شوید: نصف قاشق غذاخوری

فلفل قرمز: نصف قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق غذاخوری

میزان ذکر شده در این دستورالعمل برای چندین بار استفاده است و شما می توانید میزان آنها را به تناسب مقدار گوشت یا دفعات استفاده، تغییر دهید.

طعم دار کردن استیک با ادویه تنوری

مواد لازم:

سیر رنده شده: دو قاشق جای خوری

پودر خردل: دو قاشق چای خوری

پودر فلفل چیلی: دو قاشق چای خوری

فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری

فلفل پاپریکا: دو قاشق چای خوری

پودر آویشن: نصف قاشق چای خوری

فلفل قرمز تند: نصف قاشق چای خوری

طعم دار کردن استیک با سبزی جات تازه

مواد لازم:

پیازچه خرد شده: 50 گرم

ریحان خرد شده: 50 گرم

گشنیز خورد شده: 50 گرم (می توانید از پودر گشنیز به مقدار دو قاشق چای خوری استفاده کنید)

جعفری خرد شده: 50 گرم

طعم دار کردن استیک با سبزیجات خشک

مواد لازم:

پودر رزماری: یک قاشق چای خوری

پودر پونه کوهی: یک قاشق چای خوری

پودر ترخون: یک قاشق چای خوری

برگ بو: یک عدد (حتما برگ بو را آسیاب کنید)

طعم دار کردن استیک با ادویه مخصوص

مواد لازم:

پودر پاپریکا: یک قاشق مربا خوری

شکر قهوه ای: یک قاشق مرباخوری

فلفل چیلی آنچو: یک قاشق مربا خوری

پودر آویشن: یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری

پودر سیر: یک قاشق مربا خوری

پودر پیاز: یک قاشق مربا خوری

پودر خردل: یک قاشق چای خوری

پودر زیره: یک قاشق چای خوری

فلفل چیلی: یک قاشق چای خوری

می توانید به این ترکیب پودر رزماری و پودر تخم جعفری نیز اضافه کنید.

طعم دار کردن استیک با ادویه کاری

مواد لازم:

پودر زیره: یک قاشق چای خوری

پودر دارچین: نصف قاشق چای خوری

فلفل چیلی: یک قاشق چای خوری

فلفل قرمز تند: نشف قاشق چای خوری

پودر فلفل هندی: نصف قاشق چای خوری

ادویه کاری: یک قاشق مربا خوری

پودر خردل: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه چاشنی و ادویه استیک

برای تهیه ادویه استیک در منزل، ترکیب مورد نظر را انتخاب کرده و همه مواد را با هم ترکیب کنید. در صورتی که ادویه هایی مثل فلفل قرمز، فلفل سیاه، چوب دارچین، تخم گشنیز، تخم جعفری را به صورت آسیاب نشده، تهیه کردید، ابتدا آنها را به مدت پنج دقیقه در ماهیتابه تفت دهید، سپس آسیاب کنید. با این روش عطر و طعم ادویه ها دلپذیرتر می شود.

توجه داشته باشید که بهترین سبزیجات برای طعم دار کردن استیک عبارتند از ریحان، ترخون، رزماری، جعفری و مریم گلی. شما می توانید این سبزیجات را به صورت تازه و خشک مورد استفاده قرار دهید. برای تهیه این ادویه همه سبزیجات را آسیاب کرده و گوشت استیک را به مدت پنج ساعت در آن قرار دهید.

سخن پایانی

استیک یکی از غذاهای محبوب در سراسر دنیاست و معمولا به صورت ساده یا با ادویه های گوناگون طبخ می شود. شما می توانید گوشت استیک را با انواع سبزیجات تازه از قبیل ترخون، ریحان، پیازچه، سیر و رزماری طعم دار کنید یا از ادویه هایی مثل پودر کاری، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و پودر سیر استفاده کنید.

همیشه بعد از طعم دار کردن استیک با ادویه، تکه های گوشت را با سلفون بپوشانید و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال قرار دهید؛ هر چقدر این زمان بیشتر باشد، طعم گوشت ها بهتر می شود.

 


تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.

آخرین مطالب

آشنایی با انواع پسته و خواص آنها

آشنایی با انواع پسته و خواص آنها

طرز تهیه هات چاکلت رژیمی

طرز تهیه هات چاکلت رژیمی

بهترین زمان مصرف چای سبز

بهترین زمان مصرف چای سبز

پیاز زعفران چیست؟

پیاز زعفران چیست؟

عوارض مصرف بیش از حد چای سبز

عوارض مصرف بیش از حد چای سبز

دسته بندی مطالب

خوار و بار

خوار و بار

خشکبار

خشکبار

آجیل

آجیل

زعفران

زعفران

کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

قهوه

قهوه

چای و دمنوش

چای و دمنوش