چای سیاه از خشک کردن برگ های سبز گیاهی به نام کاملیا سیننسیس (یا همان بوته چای) به دست می آید. پیدایش چای به پنج هزار سال قبل و به کشور چین باز می گردد. بوته چای ابتدا به شکل خودرو در این کشور رشد می کرد اما به تدریج به هند و کشورهای دیگر راه پیدا کرد و زمین های زیادی به کشت اختصاص یافت. چای از گذشته های دور در ایران مصرف می شد و سیاحان مواجهه با این نوشیدنی در ایران را در خاطراتشان عنوان کرده اند.
این چای از ترکیبات مختلفی از جمله چای ممتاز سیلان، چای سرگل بهاره ایرانی، دارچین و ریشه کاسنی تشکیل شده است که هر یک از آن ها فواید خاص خود را دارند و شما می توانید با خرید چای سیاه کلاسیک کیسه ای و مصرف آن از عطر و خواص آن بهره مند شوید. استفاده از این دمنوش به دلیل داشتن آنتی کسیدان های مختلف در تقویت سیستم ایمنی و سلامت قلب و عروق تاثیر فراوانی است.