علاقه مندی ها
کپی لینک
چای اولانگ از قدیمی ترین چای های مصرفی در کشور چین است، که از برگ های گیاه کاملیا سنسیس تهیه میشود، که در واقع همان گیاهی است که چای سبز و چای سیاه از آن تهیه میشوند. روش تهیه و فرآوری چای سیاه، سبز و اولانگ موجب شده تا هر کدام دارای طعم و خاصیت های متفاوت باشند اما در واقع همگی از برگ های یک گیاه تهیه میشوند.
برگ چای دارای آنزیم های مختلفی است که منجر به واکنش شیمیایی اکسیداسیون میشود. اکسیداسیون فرآیندی است که موجب میشود برگ های سبز رنگ چای به رنگ سیاه تغییر پیدا کند.
چای سبز به میزان کمی اکسید میشود در حالی که میزان اکسیداسیون چای سیاه بسیار زیاد است، یعنی فرایند اکسیداسیون تا زمانی ادامه میابد که برگ های سبز چای کاملا سیاه شوند، در واقع از لحاظ طبقه بندی میزان اکسیداسیون چای اولانگ بین چای سیاه و سبز قرار دارد و در واقع یک چای نیمه اکسید است.
برای هر لیوان این چای معطر لازم است ۱۰ گرم را در ۳۵۰ میلی لیتر آب گرم با دمای ۹۵ درجه به مدت ۶ دقیقه دم کنید.
این چای سرشار از آنتی اکسیدان و انرژی بخش می باشد و علاوه بر آن این ترکیب به عنوان درمان کم خونی ، تقویت کننده سیستم ایمنی بدن و کاهش کلسترول خون، کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، چربی سوزی و کمک به لاغری و بهبود اگزما و آکنه پوستی و کاهش دهنده بیمری های گوارشی بسیار مفید و مناسب است.
این محصول پس از طیکردن یک روز طولانی انرژی شما را بازیابی کرده و خستگی را از تنتان بیرون میکند.
"چای اولانگ وانیل" در یک جعبه فلزی استوانه ای شکل با طرحی برگرفته از نگارگری های ایرانی شکیل بسته بندی شده است که در کنار عطر و طعم و رنگ می تواند بهترین انتخاب برای پذیرایی یا هدیه به طرفداران این نوشیدنی محبوب باشد .