چای تنها یک نوشیدنی نیست یک دلخوشی و وابستگی روزانه است برای رفع خستگی و گرم کردن دورهمی ها. نوشیدنی ای که هر جرعه اش گلویتان را تازه می کند ورایحه و عطرش مشام تان را تغییر می دهد. چای در بین ما ایرانی ها؛یک نوشیدنی چهار فصل است که از تمام نوشیدنی ها، ارج و قرب و محبوبیت بیشتری دارد.یک نوشیدنی که زمان نمی شناسد و از صبح تا شب می توانید به عطر و مزه اش وابسته و دلگرم باشید. گروه غذایی محمد ساعدی نیا در راستای توسعه و عرضه محصولات نوین؛مفتخر است گنجینه ای گوارا و معطر از بهترین و مرغوب ترین چای و دمنوش ها برای علاقمندان این نوشیدنی جذاب فراهم کند.در حال حاضر 20 طعم گوناگون گیاهی و میوه ای، در بستهبندیهای گوناگون عرضه شده است .
علاقه مندی ها
کپی لینک
چای تنها یک نوشیدنی نیست یک دلخوشی و وابستگی روزانه است برای رفع خستگی و گرم کردن دورهمی ها. نوشیدنی ای که هر جرعه اش گلویتان را تازه می کند ورایحه و عطرش مشام تان را تغییر می دهد. چای در بین ما ایرانی ها؛یک نوشیدنی چهار فصل است که از تمام نوشیدنی ها، ارج و قرب و محبوبیت بیشتری دارد.یک نوشیدنی که زمان نمی شناسد و از صبح تا شب می توانید به عطر و مزه اش وابسته و دلگرم باشید.
. گروه غذایی محمد ساعدی نیا در راستای توسعه و عرضه محصولات نوین؛مفتخر است گنجینه ای گوارا و معطر از بهترین و مرغوب ترین چای و دمنوش ها برای علاقمندان این نوشیدنی جذاب فراهم کند.در حال حاضر 20 طعم گوناگون گیاهی و میوه ای، در بستهبندیهای گوناگون عرضه شده است .
شهرهای سیلان سریلانکا و هندوستان از سرشناس ترین و باکیفیت ترین مزارع چای جهان می باشند.
"چای سیلان" به دلیل معطر و خوش طعم بودن، در بین علاقه مندان به چای محبوب است. چای سیلان همان گیاهی میآید که سایر انواع چای از آن تولید میشوند اما در عطر و طعم آن با سایر انواع چای تفاوتهایی وجود دارد. از نظر مواد مغزی شامل همان مواد مغذی سایر انواع چای است. انواع خاصی از چای سیلان با فواید چشمگیری از افزایش چربی سوزی تا کنترل بهتر قند خون و کاهش سطح کلسترول دارند.چای سیلان به چای تولید شده در ارتفاعات سریلانکا، که قبلاً با نام سیلان شناخته میشد، اشاره دارد. مانند سایر انواع چای، از برگهای خشک و فرآوری شده گیاه چای، Camellia Sinensis تهیه میشود و تنها تفاوت آن با سایر انواع چای همان محل کشت و تهیه آن است که باعث افزایش کیفیت چای میشود. این چای حاوی غلظت بیشتری از آنتی اکسیدان های مختلف ، از جمله میریستین ، کوئرستین و کائمپرفول است. همچنین گفته میشود که از نظر طعم کمی تفاوت دارد. رگه هایی از طعم مرکبات در این چای و طعم کلی چای به دلیل شرایط بی نظیر محیطی که در آن پرورش مییابد متفاوت است. این چای معمولاً در انواع سیاه، سبز، سیاه و سفید سیلان موجود است، که بر اساس روشهای خاص پردازش و تولید متفاوت هستند.
چای کلکته نیز از محصولات بی نظیر باغ های چای کلکته هند می باشد. نسبت به سایر چای ها، این محصول که ظاهری متفاوت دارد، دیرتر دم می کشد و طعم گس بیشتر و رنگ کمتری دارد.
این محصول در بستهبندی 40 گرمی حاوی ترکیبی از برگ های مرغوب چای سیلان و کلکته ممتاز با رنگ و عطری بی نظیر است.
برای هر لیوان این دمنوش معطر لازم است 6 گرم (برای هر 400 سی سی آب) را در یک قوری با دمای 100 درجه به مدت 4 الی 5 دقیقه دم کنید.
مصرف چای پس از طیکردن یک روز طولانی انرژی شما را بازیابی کرده و بهقول معروف، خستگی را از تنتان بیرون میکند. این چای در یک جعبه شیشه ای مکعبی کوچک بسته بندی شده است که در کنار عطر و طعم و رنگ؛ می تواند بهترین انتخاب برای پذیرایی یا هدیه به طرفداران این نوشیدنی محبوب باشد