این نوع چای حاصل خشک شدن برگ های سبز بوته چای است. البته تهیه آن به همین راحتی هم نیست و مراحل متعددی باید برای تهیه آن پشت سر گذاشته شود. ابتدا برگ های چای از باغ چیده می شوند. سپس در کارخانه در اتاقی به اسم اتاق پلاس زیر پنکه های سقفی باد میخورند تا پلاسیده شوند. پس از آن نوبت به لول کردن یا فرایند مالش می رسد. بعد از اینکه عمل تخمیر چای انجام شد نیاز است تغییراتی که تا به حال اعمال شده تثبیت شود و به این منظور چای را خشک می کنند. در گام نهایی چای خشک شده از نظر اندازه سورت و بسته بندی می شود.
با خرید چای سیاه عطری پاکتی و مصرف آن شما میتوانید علاوه بر چای ممتاز سیلان و چای سرگل بهاره ایرانی از برگ شمعدانی عطری و دارچین که در داخل این چای هستند و عطر و طعم دلپذیری به این محصول می دهند، بهره مند شوید. چای بعد از آب پرمصرفترین نوشیدنی در تمام دنیا است و از گذشته های دور جای خود را بین مردم ایران نیز باز کرده است.