چای سیاه حاصل خشک کردن برگ های بوته چای است. البته این کار به همین سادگی نیست و برای آماده سازی آن باید مراحل زیادی پشت سر گذاشته شود. در گام اول برگ های سبز چای از باغ چیده می شود. سپس در کارخانه چای به آن ها زمان داده می شود تا پلاسیده شوند. پس از پلاسیده شدن چای نوبت لول شدن یا همان فرایند مالش است. پس از اینکه تخمیر انجام شد تغییراتی که روی چای ایجاد شده باید تثبیت شود و این کار از طریق خشک کردن صورت می گیرد. در مرحله آخر چای بر اساس اندازه دسته بندی و پس از آن بسته بندی می شود.
در این نوع چای علاوه بر چای ممتاز سیلان و چای سرگل بهاره ایرانی از برگ شمعدانی عطری و دارچین نیز استفاده شده است و شما می توانید با خرید چای سیاه عطری تی بگ از عطر و طعم منحصر به فرد این محصول لذت ببرید. جالب است بدانید که چای پس از آب پر مصرف ترین نوشیدنی جهان است و از قدیم الایام جای خود را در میان مردم کشور ما نیز باز کرده است.