طرز تهیه چای به و نگاهی به خواص آن
چای به ، چایی است که از میوه به تهیه میشود . میوه به، به علت طعم و عطر بینظیرش که شبیه سیب و گلابی است شناخته میشود ولی نسبت به آن دو رایحه پیچیدهتری دارد.
اگر می خواهید طرز تهیه چای به را بدانید و اطلاعاتی در رابطه با خواص آن کسب کنید این مقاله از موراتوس را از دست ندهید .
طرز تهیه چای به و نگاهی به خواص آن
بسیاری از افراد بر این باورند ، میوهی به یکی از اصیلترین و همینطور یکی از نوستالژیکترین میوههای ایرانی است . بدون شک هر بار که نام این میوه به گوشمان میرسد به یاد مربای آن میافتیم و یاد صبحانههای قبل از مدرسه برایمان زنده می شود . اما شاید تعجب کنید اگر بشنوید که با این میوه، میتوان یکی از خوشطعمترین و مفیدترین چایها را نیز تهیه کرد.
چای به از جمله سادهترین نوشیدنیهایی است که میتوانید برای خود و عزیزانتان تهیه کنید. در کنار طرز تهیه این چای، نگاهی به خواص چای به نیز خواهیم داشت. این چای میتواند فواید بسیاری برای سلامتی داشته باشد.
برای خرید بهترین چای به وبسایت موراتوس مراجعه نمایید.
مواد لازم در طرز تهیه چای به
بدون شک اولین و مهمترین چیزی که برای تهیه چای "به" نیاز دارید ، میوه به است . اگر میتوانید از میوه تازه و رسیده به استفاده کنید، حتماً این کار را انجام دهید. اما اگر به میوه تازه دسترسی ندارید، میتوانید از به خشک شده نیز استفاده کنید. مقاله علت حساسیت به چای و حساسیت به کافئین چای را مطالعه نمایید.
شما میتوانید در فصل این میوه ، آن را تهیه کرده و خشک کنید، سپس هر موقع که هوس چای آن را کردید، در کمترین زمان ممکن تهیهاش کنید .
از جمله مواد لازم در طرز تهیه چای به میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
به (تازه یا خشک شده) |
1 عدد کوچک یا متوسط
|
آب جوش |
3 پیمانه |
چاشنی (هل، چوب دارچین، زعفران یا گل سرخ) |
به میزان لازم |
مقدار مواد لازم در طرز تهیه چای به که اکنون ذکر شد، برای 3 نفر یا بهعبارتدیگر، برای 3 استکان چای کفایت میکند. اگر میخواهید مقدار بیشتر یا کمتری درست کنید، میتوانید میزان مواد اولیه را به نسبت مساوی، کاهش یا افزایش دهید. بهعلاوه، فراموش نکنید که اگر نسبت آب به مقدار به کمتر باشد، چای شما غلیظتر خواهد شد.
برای اطلاع از قیمت چای خارجی اعلا به وبسایت موراتوس مراجعه نمایید.
طرز تهیه چای به مرحله به مرحله
سادهترین نوشیدنی ممکن که میتوانید برای خود تهیه کنید، همین چای به است. هر ایرانی واقعی، حتی اگر کمترین میزان استعداد را در آشپزی داشته باشد، باز هم از پس تهیه این چای برخواهد آمد. شما میتوانید این چای خوشمزه را در کمتر از 30 دقیقه برای خود آماده کنید و از عطروطعم آن لذت ببرید.
در طرز تهیه چای به شما باید مطابق با مراحل زیر پیش بروید:
ابتدا به را بهخوبی شسته و پوست بگیرید. بعد از اینکه آن را پوست گرفتید، آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. توجه داشته باشید که هراندازه قطعات شما کوچکتر باشد، عطروطعم چای شما نیز قویتر خواهد بود. به خردشده را کنار بگذارید.
اکنون به مقدار لازم، آب را داخل کتری ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. در همین حین، بهها را داخل قوری موردنظر خود بریزید. چاشنیهای دلخواه خود را نیز در همین زمان اضافه کنید. اضافهکردن چاشنیها به سلیقه شما بستگی دارد و اگر دوست داشتید، میتوانید این چای را بهصورت ساده دم کنید.
یک تکه کوچک نبات نیز داخل قوری بیندازید و در نهایت، آب جوش را اضافه کنید. با یک قاشق چایخوری، مقداری آب و به را هم بزنید. در قوری را ببندید و آن را روی کتری یا سماور قرار دهید. اجازه دهید که چای شما، به مدت 15 تا 20 دقیق دم بکشد. بیشتر از این زمان توصیه نمیشود.
در نهایت، استکان یا فنجانهای موردنظر خود را حاضر کنید. چای را از صافی عبور دهید و داخل فنجانها بریزید. روی هر فنجان یک یا چند پر گل سرخ قرار دهید. اکنون چای به شما آماده سروکردن است؛ نوشجان!
نکات مهم در طرز تهیه چای به
چای به هرچند که بسیار ساده است و بدون پیچیدگی خاصی حاضر میشود، اما بههرحال نکات ظریفی در تهیه آن وجود دارد که میتوان از آنها بهعنوان فوت کوزهگری یاد کرد. اگر میخواهید چای به باکیفیتتر و خوشمزهترین داشته باشید، بد نیست که این موارد را بهخاطر بسپارید:
- استفاده از به تازه، عطر و مزه چای شما را بسیار بهتر و قویتر خواهد کرد.
- برای داشتن رنگ چای بهتر، میتوانید مقداری زعفران به آن اضافه کنید.
- در کنار به میتوانید از سیب تازه یا خشکشده نیز استفاده کنید، این ترکیب عطر و مزه بسیار جالبی به شما خواهد داد.
- با اضافهکردن مقداری آبلیمو تازه، میتوانید چای بهلیمو برای خود تهیه کنید.
- بهجای خردکردن به میتوانید آن را رنده کنید و سپس از آنها برای تهیه چای استفاده کنید.
- در آخر، توجه کنید که چای شما بیشتر از 20 دقیقه دم نکشد، زیرا در عطر و مزه آن تأثیر منفی خواهد داشت.
برای اطلاع از قیمت چای ایرانی اصل به فروشگاه اینترنتی موراتوس مراجعه نمایید.
خواص و فواید چای به
حال که طرز تهیه چای به و نکات مربوط به آن را یاد گرفتهایم، بد نیست که نگاهی به خواص این چای نیز داشته باشیم. مصرف این چای بهصورت روزانه، میتواند فواید بسیاری را برای سلامت بدن به همراه داشته باشد.
از جمله خواص چای به میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- مصرف روزانه این چای میتواند موجب بهبود جریان خون شود و سلامت قلب و عروق را تضمین کند.
- این چای میتواند فشارخون را کاهش داده و از تجمع کلسترول نیز جلوگیری کند.
- مصرف چای به در زنان باردار نیز بسیار مفید است؛ میتواند از سقطجنین در ماههای اول جلوگیری کند و تهوعهای صبحگاهی را کاهش دهید. بنا بر باورهای سنتی نیز میتواند موجب زیبا شدن نوزاد شود.
- این چای سرشار از فیبر است و میتواند موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش شود. بهعلاوه میتواند کلیهها را نیز پاکسازی کند.
- مصرف چای به قبل از غذا میتواند از اشتهای کاذب جلوگیری کند و بهمرورزمان، از چاق و اضافهوزن جلوگیری کند.
- مصرف روزانه این چای میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و احتمال ابتلا به انواع بیماریها را از جمله سرماخوردگی و آنفولانزا، کاهش دهد.
- چای به سرشار از آنتیاکسیدان است و مصرف مرتب آن میتواند رادیکالهای آزاد بدن را از بین برده و از بروز انواع سرطانها جلوگیری کند.
سخن پایانی
چای به یک نوشیدنی خوشمزه و مغذی است که بهراحتی می توانید آن را تهیه کنید . این چای با طعم و عطر غنی خود یک مکمل عالی برای شما، اعضای خانواده و دوستانتان است. طرز تهیه چای به و نگاهی به خواص آن موضوع این مقاله بود که امیدواریم توانسته باشیم اطلاعات مفیدی به شما منتقل کرده باشیم .