علت حساسیت به چای و حساسیت به کافئین چای

whatsapp
whatsapp

فروشــگاه اینترنتی موراتوس

علت حساسیت به چای و حساسیت به کافئین چای

علت حساسیت به چای و حساسیت به کافئین چای

حساسیت به چای ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد که کافئین موجود در آن یکی از این دلایل است . در این مقاله از موراتوس ، قصد داریم به بررسی علت حساسیت به چای و حساسیت به کافئین چای بپردازیم .

 

علت حساسیت به چای

 

یک واکنش آلرژیک می تواند ناشی از حساسیت فردی به چای ، یک پروتئین خاص F222 باشد. با این حال، اغلب این برگ چای نیست که باعث ایجاد آلرژی می شود، بلکه انواع الیاف معطر، طعم دهنده، رنگ دهنده و مصنوعی است که تقریباً در همه چای های مدرن وجود دارد. همچنین، آلرژن ها می توانند گیاهان موجود در ترکیب باشند. به گیاهان علاوه بر این اغلب مواد فعال بیولوژیکی، ریز عناصر، به ویژه بر بدن انسان تاثیر می گذارد. هنگام انتخاب چای، مطمئن شوید که چای تازهاستفاده میکنید. واقعیت این است که چای مانده که دچار تغییر مکرر رطوبت شده است، ممکن است حاوی قارچ باشد و این به نوبه خود باعث واکنش آلرژیک شدید می شود.

 

علائم حساسیت به چای

 

همه افراد به چای آلرژی دارند، مانند هر واکنش پاتولوژیک دیگری، به روش های مختلف خود را نشان می دهد. اما شایع ترین آنها خارش است. علاوه بر این، بسیاری از آلرژی ها به چای خود را به صورت سرفه، اشک ریزش، سردرد، حالت تهوع، احتقان بینی، سوزش در بینی، در دهان، در موارد خاص، حتی حملات خفگی ممکن است نشان دهند.

اغلب، آلرژی ها بر افرادی که ایمنی ضعیفی دارند سبقت می گیرد. و یک خاصیت مهم دیگر آلرژی به چای در همه سنین می تواند رخ دهد و  واکنش خا می تواند متفاوت باشد: می تواند فوری یا سریع، سریع و آهسته باشد و فقط پس از چند روز . مقاله طریقه مصرف هل در چای را مطالعه کنید.

 

 

chay

 

 

آیا آلرژی و یا حساسیت به چای انواع مختلفی دارد؟

 

یکی از تقسیم‌بندی‌های کلی چای عبارت از چای گیاهی و چای غیر گیاهی است.

آلرژی و یا حساسیت داشتن به چای در مورد هر دوی این موارد می‌تواند به وجود بیاید.

اگر احساس کردیدکه به‌نوعی چای آلرژی دارید باید از نوشیدن آن کاملاً پرهیز کنید.

اگر نسبت به چای علایمی که در بخش حساسیت توضیح دادیم را دارید، می‌توانید گاهی مقدار کمی از چای را که کم دم کشیده و غلیظ نیست مصرف کنید.

به عبارت دیگر، آلرژی به چای خطرناک است ولی حساسیت به چای عوارض کمتری از آلرژی دارد.

برخی از ترکیباتی که می‌تواند در چای‌های غیر گیاهی (چای‌های متعارف و اصلی) باعث ایجاد آلرژی شود موارد زیر است:

  • کافئین
  • تانن
  • تیانین

اگر به کافئین حساسیت دارید از چای سیاه پرهیز کنید.

چای سیاه نسبت به بیشتر دیگر چای‌ها از کافئین بیشتری برخوردار است و این موضوع در آزمایشی که در سال ۲۰۱۶ انجام شده به اثبات رسید. مقاله کافئین چای بیشتر است یا قهوه را مطالعه نمایید.

 

چگونه آلرژی چای را برطرف کنیم؟

 

اگر متوجه شدید که نسبت به یک نوع چای، آلرژی یا حساسیت دارید، گزینه‌های برای برطرف کردن این آلرژی یا حساسیت در اختیار شما هست.

 

۱.  تعویض نوع چای مصرفی

 

داشتن حساسیت نسبت به یک نوع چای به معنای حساس بودن به همه‌ی چای‌های دیگر نیست. اگر به‌نوعی چای، حساسیت یا آلرژی دارید، اولین راه، امتحان چای‌هایی است که توجه شما را جلب می‌کند تا ببینید که کدام چای از بین چای‌های موردعلاقه‌تان در شما ایجاد آلرژی یا حساسیت نمی‌کند.

اگر نسبت به چای گیاهی حساسیت دارید به چای متعارف رو بیاورید و اگر که به چای متعارف، آلرژی یا حساسیت دارید چای‌های گیاهی را امتحان کنید.

گاهی تغییر مصرف چای سیاه به چای سبز باعث از بین رفتن آلرژی و حساسیت به چای می‌شود.

اگر مشکل شما ناشی از کافئین چای است، به سراغ چای سفید بروید.

 

۲ .تنظیم زمان دم کشیدن چای

 

میزان حساسیت زایی چای به نسبت مدت زمان دم کشیدن آن می‌تواند فرق کند.

اگر نوعی چای را دوست دارید که نسبت به آن آلرژی ندارید و برایتان فقط کمی ایجاد حساسیت می‌کند، چای مذکور را به مدتی کم در حالت دم کشیدن قرار دهید و بعد مصرف کنید. این روش در کاهش حساسیت زایی چای مؤثر است.

علت این تغییر، مربوط به دگرگونی‌هایی است که در ماده‌ی «تانن» چای بر اثر میزان مدت زمانی که دم می‌کشد به وجود می‌آید.

 

۳ .نوشیدنیِ دیگری انتخاب کنید

 

متأسفانه انسان‌های بسیار معدودی نسبت به چای دارای حساسیت یا آلرژی هستند و نمی‌توانند از این نوشیدنی مفید و آرامش بخش استفاده کنند.

چنین افرادی باید به‌ناچار نوع نوشیدنی خود را عوض کرده و یک نوشیدنی دیگر را جایگزین چای کنند.

باید گفت ایجاد آلرژی و حساسیت به چای در اغلب موارد درباره‌ی چای‌های گیاهی اتفاق می‌افتد و کمتر در مورد چای‌های متعارف روی می‌دهد مگر در مورد حساسیت به کافئین.

در میان انواع چای‌های گیاهی هم گیاهانی که جزو خانواده‌ی پاپاتیا هستند بیشترین میزان آلرژی را به وجود می‌آورند.

 

 برای خرید انواع چای خارجی به وبسایت موراتوس مراجعه نمایید.

 

different-types-of-tea-FT-BLOG0621-7c7fd231e66d4fea8ca9a47cad52ba79-1024x682

 

نکته‌هایی در مورد حساسیت به کافئین چای

 

اگر کافئین را به‌اندازه بخورید مشکل ساز نیست مگر اینکه فرد، مورد خاص دیگری داشته باشد.

علایم مصرف بیش از حد کافئین عبارت است از: احساس بی‌قراری ، بیماری اختلالات خواب ، سردرد ، ضربان غیرمعمول قلب.

علایم آلرژی داشتن به کافئین عبارت است از: خارش دهان، زبان یا لب. ورم کردن لب یا دهان، کهیر زدن.

علت آلرژی به کافئین به خاطر تشخیص غلط سیستم ایمنی بدن نسبت به کافئین است؛ طوری که سیستم ایمنی بدن آن را یک ماده‌ی تهاجمی ارزیابی می‌کند و برای مقابله با آن به تولید پادتن می‌پردازد.

اگر آلرژی شما نسبت به کافئین است باید هیچ چیزی که دارای کافئین است نخورید و ننوشید.

 

سخن پایانی

حساسیت به چای ، بیشتر به خاطر حساسیت به یکی از عناصر کافئین ، تانن و تیانین رخ می‌دهد. اگر به چایی آلرژی دارید نوع چای خودتان را حتماً عوض کنید. راه چاره‌ی دیگر برای کسانی که حساسیت کمی به نوعی چای دارند این است که میزان دم کردن چایشان را پایین بیاورند تا در هنگام مصرف آن چای، ماده‌ی تانن، کمتر ایجاد حساسیت کند.

کافئین چای بیشتر است یا قهوه


تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.

آخرین مطالب

کپسول قهوه چیست؟

کپسول قهوه چیست؟

آشنایی با خواص کاپوچینو شما را شگفت‌زده خواهد کرد!

آشنایی با خواص کاپوچینو شما را شگفت‌زده خواهد کرد!

کره پسته چیست؟ خواص کره پسته برای بدن

کره پسته چیست؟ خواص کره پسته برای بدن

فرنی چهار مغز برای نوزاد (طرز تهیه + خواص آن)

فرنی چهار مغز برای نوزاد (طرز تهیه + خواص آن)

طبع پسته گرم است یا سرد؟

طبع پسته گرم است یا سرد؟

دسته بندی مطالب

خوار و بار

خوار و بار

هات چاکلت

هات چاکلت

خشکبار

خشکبار

آجیل

آجیل

زعفران

زعفران

کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

قهوه

قهوه

چای و دمنوش

چای و دمنوش