قهوه کورتادو چیست و نحوه درست کردن آن چگونه است؟

whatsapp
whatsapp

فروشــگاه اینترنتی موراتوس

قهوه کورتادو چیست و نحوه درست کردن آن چگونه است؟

قهوه کورتادو چیست و نحوه درست کردن آن چگونه است؟

احتمالاً برای شما هم پیش آمده که یک روز از خواب بیدار شوید و بی حوصله و بی انرژی باشید. در چنین روزهایی فقط یک نوشیدنی گرم یا یک قهوه به سر حال شدن و پر انرژی شدن شما کمک خواهد کرد. امروزه مدل‌ها و طعم‌های مختلفی از قهوه مانند: لته، کاپوچینو، ماکیاتو و... کشف شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی دیگر از این نوشیدنی‌ها که بر پایهٔ قهوه تهیه می‌شوند کورتادو است که می‌توانید با خرید قهوه و شیر این نوشیدنی جذاب را در خانه نیز درست کنید. در این مقاله از فروشگاه اینترنتی موراتوس قصد داریم شما را با طرز تهیه کورتادو آشنا کنیم تا خودتان به راحتی درست کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

 

طرز تهیه کورتادو

قبل از این که به طرز تهیه کورتادو بپردازیم، ترکیبات و خواستگاه این نوشیدنی بی نظیر را برای شما توضیح خواهیم داد. همچنین در ادامه تفاوت کورتادو با دیگر قهوه‌ها و نکات مهم دربارهٔ این نوشیدنی گرم را برای شما عزیزان شرح خواهیم داد.

 

کورتادو چیست؟

کورتادو در دسته نوشیدنی‌هایی است که بر پایه قهوه تهیه می‌شوند که اصالت اسپانیایی دارد و مورد علاقه بسیاری از افراد در سراسر دنیا قرار گرفته است. اگر دوست دارید که کورتادو شما شیرین باشد می‌توانید در طرز تهیه کورتادو علاوه بر شیر و قهوه از مقداری شکر نیز استفاده کنید. حتی می‌توانید کورتادو را برای صبحانه یا بعد از ظهر برای عصرانه به همراه یک شیرینی نوش جان کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

 

طرز تهیه کورتادو با دستگاه اسپرسو ساز

برای تهیهٔ این نوشیدنی معمولاً به نسبت تقریباً مساوی از اسپرسو و شیر لازم داریم. کورتادو به دلیل تعادل طعم قهوه و شیر، بسیار معروف و محبوب شده است. در ادامه طرز تهیه کورتادو را برای شما شرح خواهیم داد:

مواد لازم:

قهوه اسپرسو: حدود ۳۰ میلی‌لیتر (1 شات)

شیر: ۳۰-۶۰ میلی‌لیتر

شکر: به میزان دلخواه

  

طرز تهیه:

تهیه اسپرسو: با استفاده از دستگاه اسپرسوساز قهوه را عصاره گیری می‌کنیم. برای یک شات اسپرسو، معمولاً به حدود ۷-۹ گرم قهوه آسیاب شده نیاز داریم.

آماده‌سازی شیر: شیر را در یک شیر جوش ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، مراقب باشید که شیر نجوشد.

کف کردن شیر: در اصل کورتادو نیاز به کف شیر غلیظ و زیاد ندارد. اگر مقداری شیر فوم بگیرد با بخار اسپرسو ساز می‌توانید این کار را انجام دهید.

ترکیب قهوه و شیر: اسپرسو آماده شده را در فنجان بریزید شیر بخار داده شده و کف کرده را به آرامی به اسپرسو اضافه کنید. نسبت اسپرسو به شیر بسته به اینکه می‌خواهید طعم قهوه بیشتر باشد یا شیر معمولاً ۱:۱ یا ۱:۲ است.

شکر: افزودن شکر یا هر شیرین کننده‌ای کاملاً اختیاری است و به ذائقهٔ شما مربوط می‌شود. اگر دوست دارید، می‌توانید شکر اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

 

طرز تهیه کورتادو با موکا پات

مراحل طرز تهیه کورتادو با موکا پات فرق چندانی با دستگاه اسپرسوساز ندارد. فقط لازم است که یک شات قهوه اسپرسو را با موکا پات دم کرده و عصاره گیری کنید سپس شیر گرم شده که فوم کمی دارد را به آرامی و با حوصله به آن اضافه کنید. برای فوم شیر می‌توانید از یک همزن یا یک مخلوط کن یا حتی فرنچ پرس استفاده کنید و با سرعت بالا هم بزنید تا کف کند و به غلظت مورد نظر برسد. به همین راحتی حتی اگر دستگاه اسپرسوساز ندارید، باز هم می‌توانید کورتادو را در خانه تهیه و میل کنید.

 

طرز تهیه کورتادو با قهوه فوری

شما می‌توانید برای صرفه جویی در زمان با قهوه فوری کورتادو درست کنید. معمولاً این روش برای افرادی که شاغل هستند و وقت تهیهٔ قهوه را ندارند مناسب است.

مواد لازم:

یک قاشق چای خوری قهوه فوری

آب جوش نسبت یک به یک با شیر

شیر گرم

شکر یا سیروپ وانیلی

آب را به قهوه فوری اضافه کنید به مقداری که شبیه به غلظت و بافت اسپرسو برسد و نسبت یک به یک با شیر داشته باشد. در مرحله بعدی شیر گرم را آرام به قهوه اضافه کنید. می‌توانید برای شیرین شدن کورتادو از شکر به میزان دلخواه یا سیروپ وانیلی برای طعم دهی استفاده کنید. حتی در این روش می‌توانید با افزودن شیر سرد و یخ، یک آیس کورتادو خوش طعم درست کنید و در فصل گرما از نوشیدن آن لذت ببرید.

 

تفاوت اصلی کورتادو با سایر نوشیدنی‌هایی

طرز تهیه کورتادو اصیل و سنتی اسپانیایی، بدون ماده شیرین کننده تهیه می‌شود که تنها مواد تشکیل‌دهنده آن، اسپرسو و شیر است. در بعضی موارد وجود قندهای طبیعی در شیر کمی طعم شیرین به این نوشیدنی می‌دهد. در نسخه کوبایی کورتادو برای نوشیدنی شیرین‌تر، آن را با شیر غلیظ شده یا کمی شکر تهیه می‌کنند. اگر بخواهیم مهم‌ترین تفاوت قهوه کورتادو با لاته، ماکیاتو، کاپوچینو و... را بیان کنیم باید نسبت شیر به اسپرسو در آنها را در نظر بگیریم.

تفاوت کوردتادو و لاته

کورتادو: همان طور که اشاره شد کورتادو معمولاً شامل یک شات اسپرسو و مقدار مساوی یا کمی بیشتر از شیر است. یعنی نسبت معمولی ۱:۱ یا ۱:۲ که مقدار قهوه از شیر کمی بیشتر است. طعم قهوه در کورتادو بیشتر است و غلظت بیشتری نیز دارد.

لته: در حالی که لته شامل یک شات اسپرسو و مقدار بیشتری شیر بخار داده شده است و طعم ملایم و خامه‌ای‌تر دارد. در اصل لته با سه برابر شیر به نسبت معمولی ۱:۳یا ۱:4 است. طعم شیر در لته قالب است و طعم قهوه کمتر حس می‌شود.

تفاوت ماکیاتو و کورتادو

در کورتادو شیر با مقدار کمی فوم تهیه می‌شود، در حالی که ماکیاتو فقط با کمی فوم شیر سرو می‌شود و طعم قهوه قوی‌تر و غالب‌تر نسبت به کورتادو دارد.

تفاوت کورتادو و کاپوچینو

با توجه به ساختار و ترکیبات کورتادو کاپوچینو نیز شامل نسبت 1:1 از قهوه و شیر است با این تفاوت که علاوه بر شیر بخار داده شده، هنگام سرو لایه‌ای ضخیم از فوم شیر روی آن قرار می‌گیرد.

تفاوت کورتادو و موکا

کورتادو با طعمی متعادل و فقط از ترکیب مساوی شیر و قهوه تهیه می‌شود، در حالی که موکا شامل نسبت 1:2 اسپرسو و شیر و شکلات است که طعم شیرین‌تر و شکلاتی دارد.

تفاوت کورتادو و امریکانو

در ترکیبات کورتادو شیر وجود دارد، اما در تهیه و سرو امریکانو از شیر استفاده نمی‌کنند. امریکانو شامل اسپرسو و آب داغ است و طعمی رقیق‌تر دارد.

تفاوت کورتادو و فلت وایت

کورتادو با نسبت مساوی اسپرسو و شیر تهیه می‌شود و طعمی قوی‌تر دارد، اما فلت وایت شیر بیشتری دارد و با فوم نازکی بر روی آن می‌آید بافتی خامه‌ای و ملایم را به شما ارائه می‌دهد.

 

نکات مهم طرز تهیه کورتادو

اگر به دنبال یک فنجان کورتادو با کیفیت و مرغوب برای رفع خستگی هستید، در طرز تهیه کورتادو باید نکاتی که در ادامه به آن اشاره کردیم را رعایت کنید.

  • اگر دستگاه قهوه ساز و قهوه باکیفیت‌تری برای تهیه کورتادو انتخاب کنید نتیجه بهتری خواهید داشت.
  • فوم شیر را با استفاده از یک قاشق روی کورتادو بریزید.
  • برای گرفتن فوم شیر لازم نیست حتماً شیر را تا حد زیادی فوم بدهید، کورتادو را بدون فوم شیر نیز می‌توانید سرو کنید.
  • کورتادو، در لیوان کوچک سرو می‌شود به‌طوری‌که نوشیدنی، کاملاً لیوان را پر کند.
  • اکثر باریستاها از لیوان شیشه‌ای کوتاه با لبه نسبتاً نازک برای سرو کورتادو استفاده می‌کنند.
  • می‌توان علاوه بر استفاده از شیر لبنی در کورتادو از شیرهای غیر لبنی مانند: شیر جو دوسر و شیر بادام و... استفاده کرد.
  • برای تزیین می‌توانید از پودر کاکائو یا دارچین در هنگام سرو کورتادو استفاده کنید.

 

در آخر

اگر به دنبال طعمی قوی‌تر از قهوه هستید و می‌خواهید بافت شیر کمتری داشته باشید، کورتادو گزینه مناسبی است. در این مقاله از فروشگاه اینترنتی موراتوس طرز تهیه کورتادو را برای شما شرح دادیم شما می‌توانید با در نظر گرفتن نکات مهمی که توضیح دادیم این نوشیدنی را در منزل نوش جان کنید.

 


تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.

آخرین مطالب

قهوه کورتادو چیست و نحوه درست کردن آن چگونه است؟

قهوه کورتادو چیست و نحوه درست کردن آن چگونه است؟

خواص نسکافه برای لاغری

خواص نسکافه برای لاغری

کپسول قهوه چیست؟ ساختار کپسول قهوه + مزایای استفاده از آن

کپسول قهوه چیست؟ ساختار کپسول قهوه + مزایای استفاده از آن

آشنایی با خواص کاپوچینو شما را شگفت‌زده خواهد کرد!

آشنایی با خواص کاپوچینو شما را شگفت‌زده خواهد کرد!

کره پسته چیست؟ خواص کره پسته برای بدن

کره پسته چیست؟ خواص کره پسته برای بدن

دسته بندی مطالب

خوار و بار

خوار و بار

هات چاکلت

هات چاکلت

خشکبار

خشکبار

آجیل

آجیل

زعفران

زعفران

کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

قهوه

قهوه

چای و دمنوش

چای و دمنوش