قهوه لاوازا اورو با ترکیب 100 درصد عربیکا از قهوه های مزارع امریکا جنوبی است که در بسته های 250 گرمی به صورت دانه بسته بندی شده است. این قهوه به صورت دانه در وزن کم برای ان دسته از افرادی است که میخواهند درر وزن کم یک قهوه خوب را به صورت دانه داشته باشند تهیه شده است. رست متوسط(مدیوم) و عطر و رایحه بسیار بالا به همراه کافیین متوسط از ویژگی های این قهوه به شمار می اید. از این قهوه میتوان برای تهیه اسپرسو یا قهوه دمی استفاده کرد.این لاین محبوب قهوه لاوازا را میتوان از قدیمی ترین قهوه های لاوازا به شمار اورد که برای سالیان طولانی تولید می شده است و هم اکنون نیز از بهترین قهوه های این کمپانی معتبر به شمار می اید.
علاقه مندی ها
کپی لینک
قهوه لاوازا اورو با ترکیب 100 درصد عربیکا از قهوه های مزارع امریکا جنوبی است که در بسته های 250 گرمی به صورت دانه بسته بندی شده است. این قهوه به صورت دانه در وزن کم برای ان دسته از افرادی است که میخواهند درر وزن کم یک قهوه خوب را به صورت دانه داشته باشند تهیه شده است.
رست متوسط(مدیوم) و عطر و رایحه بسیار بالا به همراه کافیین متوسط از ویژگی های این قهوه به شمار می اید. از این قهوه میتوان برای تهیه اسپرسو یا قهوه دمی استفاده کرد.این لاین محبوب قهوه لاوازا را میتوان از قدیمی ترین قهوه های لاوازا به شمار اورد که برای سالیان طولانی تولید می شده است و هم اکنون نیز از بهترین قهوه های این کمپانی معتبر به شمار می اید.
دانه قهوه اورو لاوازا 250 گرمی
این محصول در بسته بندی های 250 گرمی به شکل دان یا دانه به بازار عرضه می شود و مخصوص کسانی می باشد که دستگاه آسیاب قهوه در منزل دارند. روست (برشتگی یا بودادگی قهوه) بصورت مدیوم (متوسط) دارای ترکیب فوق العاده ۱۰۰ درصد عربیکا می باشد که مناسب برای استفاده در تمام روش های دم کردن می باشد .(موکاپات و اسپرسوساز خانگی و صنعتی و فرانسه ساز های برقی و فرنچ پرس و…) این قهوه دارای غلظت یا intensity متوسط می باشد (5 از 10) که باعث شده برای کسانی که دنبال یک قهوه متعادل می باشند عالی باشد. برای خرید این محصول می توانید به وبسایت موراتوس مراجعه کنید.
ویژگی های دانه قهوه اورو لاوازا 250 گرمی
نام برند: Lavazza
نوع قهوه: آسیاب شده
وزن خالص محصول: 250 گرم
نت های طعمی: میوه ای و گلی
نژاد قهوه: 100 درصد قهوه عربیکا
نوع بسته بندی: قوطی آلومینیومی
میزان درجه Intensity و شدت: 5 از 10
خاستگاه قهوه: مزارع کشاورزی عمدتا واقع در آمریکای مرکزی و جنوبی