علاقه مندی ها
کپی لینک
قهوه کوالیتا اورو لاواتزا Qualità Oro Lavazza ترکیب ۱۰۰% قهوه عربیکا میباشد. Qualità Oro به زبان ایتالیایی به معنای کیفیت طلایی است. قهوه کوالیتا اورو باروست مدیوم، درجه آسیاب آن برای تمامی دستگاههای قهوهساز مانند قهوهجوش فرانسه، اسپرسو، موکاپات، بهجز قهوه ترک قابلاستفاده است.
کوالیتا اورو طعم یک اسپرسو اصیل ایتالیایی را میدهد. ترکیب قهوه کوالیتا اورو لاواتزا از دانههای قهوه آرابیکا آمریکای مرکزی انتخابشده است، طعم میوهای همراه با لمس مالت و عسل را به ارمغان میآورد.
Qualità Oro اولین مخلوط قهوه Lavazza است. انتخاب بهترین قهوه های عربیکا، عطروطعم ممتازی به این محصول بخشیده است. دانه های قهوه عربیکا آمریکایی با رایحههای میوهای که با رایحههای شیرین برزیلی ترکیبشده است برای اولین بار انتخاب و ترکیبی این چنین قهوه کوالیتی اورو را به ارمغان آورده است. شما با نوشیدن قهوه Qualità Oro میتوانید طعم متفاوتی را در نوشیدن قهوه تجربه کنید.
درجه آسیاب قهوه لاوازا کوالیتا اورو کاملا متعادل و مناسب برای اسپرسو میباشد. برای دم کردن قهوه میتوانید از فرنچ ماشین ( قهوه ساز فرانسه)، فیلتر قهوه، موکاپات ، قهوه ساز برقی و یا فرنچ پرس استفاده کنید که استفاده از قهوه جوش برای اینقهوه دستگاه کاملا انتخاب مناسبی است و می تواند یک اسپرسوی بی نظیر تقدیم شما کند.
برای تهیه قهوه با پودر قهوه lavazza qualita oro، می توانید از روش های سنتی یا جدید استفاده کنید که ما روش تهیه سنتی و مرسوم تر را آموزش می دهیم. ابتدا باید به میزان لازم آب سرد را داخل قهوه جوش بریزید که به ازای هر فنجان قهوه میزان آب لازم برابر با سه چهارم فنجان آب می باشد. سطح آب نباید بالاتر از گردنه یا تنگی قهوه جوش باشد زیرا حین جوشیدن، سرریز می شود.
بعد از ریختن مقدار آب لازم داخل قهوه جوش، پودر قهوه را به آن اضافه کنید که برای هر فنجان قهوه نیاز به دو قاشق چای خوری قهوه می باشد. در صورت تمایل می توانید برای هر فنجان قهوه، یک قاشق چای خوری شکر هم اضافه کنید.
پس از اینکه شکر را به طورکامل در آب حل کردید، اجاق گاز را روشن کنید و در شعله متوسط رو به کم قرار دهید. توجه داشته باشید که شعله گاز نباید زیاد باشد وگرنه قهوه میسوزد.
حدود دو دقیقه بعد، قهوه شروع به حباب زدن از کناره ها می کند که این حباب ها خامه قهوه را تشکیل می دهند. در این مرحله باید قهوه جوش را از روی حرارت بردارید تا خامه کمی فروکش کند سپس مجددا آن را بر روی حرارت قرار دهید و سه بار این کار را تکرار کنید تا خامه به مرحله قوام برسد. بعد از این مراحل، قهوه شما آماده است و می توانید به آرامی در فنجان بریزید و نوش جان کنید.