علاقه مندی ها
کپی لینک
برای داشتن یک فنجان قهوه خوش عطر و طعم باید قهوه باکیفیتی نیز تهیه نمایید. لاوازا کمپانی خوشنام ایتالیایی در زمینه قهوه و پودر قهوه بوده که از پرفروشترین محصولات جهانی برخوردار بوده و به زعم کیفیت بالای قهوههای تولید شدهاش در 90 کشور جهان فعالیت دارد و بیش از 45 درصد از محصولاتش را به دیگر کشورها صادر مینماید. یکی از محصولات لاوازا، پودر قهوه Dek Classico بوده که یکی از پرطرفدارترین این کمپانی بوده و مناسب افرادی است که قهوه خود را به صورت ملایم دوست دارند. این پودر قهوه در بستههای 250 گرمی عرضه شده که با توجه به دستور مشهور آماده سازی قهوه که برای 1 فنجان قهوه، 10 گرم قهوه + 180 میلی لیتر آب لازم بوده پس این بسته امکان تهیه 250 فنجان قهوهی باکیفیت و خوش عطر و طعم را به شما میدهد.
کافئین در حین فرآیند بدون کافئین از دانه های پیش بو داده خارج می شود. Lavazza از این فرآیند در تاسیسات تولیدی خود در Pozzilli استفاده میکند، که منحصرا به کافئین زدایی قهوه سبز اختصاص داده شده است. این فرآیند منحصر به فرد است زیرا شامل حلالها نمیشود، اما به جای آن از دی اکسید کربن استفاده شده تا ماندگاری خواص و عطرهای قهوه را حفظ کند.
هر یک از ترکیبات در قهوه لاوازا با توجه به استانداردهای کیفی دقیق به طور ماهرانه انتخاب، برشته و آسیاب شدهاند. پودر قهوه ایده آل، نه خیلی ریز و نه خیلی درشت، بلکه برای یک اسپرسو عالی در هر فنجان روست و آسیاب شده است. این پودر قهوه ترکیبی از قهوه عربیکا و روبوستای آمریکای جنوبی و آسیای جنوب شرقی بوده که از بهترین نوع قهوه بوده و ترکیب فوقالعاده ای را ایجاد کردهاند. میزان غلظتی که این پودر قهوه دارد 3 از 10 بوده که اسپرسوی خود را ملایم ترجیح میدهند. روست مدیوم در کنار عطر شیرین بادام و شکلات شیری و میوه خشک شده ترکیب منحصر به فردی ایجاد کرده و یک نوشیدنی عالی را برای شما خواهد داشت.
بستهبندی این پودر قهوه به صورت کیسهای بوده که لاواتزا با ایجاد خلاء در بستهبندی های قهوه باعث حفظ عطر و طعم آن شده که موجب تا زمانی که محتویات بسته تمام شود به همان عطر و طعم باقی بماند. کرمای این پودر قهوه به رنگ گرم طلایی بوده و درجه آسیاب این پودر قهوه برای دستگاه موکاپات نیز مناسب میباشد.
کمپانی لاوازا بیش از یک قرن است که مشغول به فعالیت در حوزه قهوه می باشد و با اینکه در ایتالیا اصلا گونه ی درخت قهوه وجود ندارد. اما لاوازا از ابتدای ورود خود به این صنعت پرطرفدار خیلی زود با هوشیاری تمام توانست به سلیقه های مشتری های خود پی ببرد و با ترکیب دانه قهوه های مختلف با یکدیگر و آزمون و خطا در نسبت ترکیبی و تغییر در نوع رست دانه قهوه توانست زودتر از آنچه دیگران فکر میکردند به جایگاه بالایی در صنعت قهوه دست پیدا کند .
شاید بتوان بدون تردید گفت امروزه کمتر دوستدار قهوه ای در جهان باشد که که از قهوه های برند لاوازا استفاده نکرده باشد یا لااقل با آن آشنایی نداشته باشد.
اگر بخواهیم توضیح مختصر اما مفید در مورد قهوه های لاوازا بدهیم می توانیم می توان قهوه های لاوازا را در 4 گروه زیر دسته بندی کرد.
قهوه Lavazza با استفاده از بهترین دانه های قهوه برزیلی با روشی طبیعی (شستشوی قهوه ها با آب) با حفظ عطر آن، کافئین زدایی (decaffeinated) می شود. بنابراین همان عطر و طعم خاص قهوه در آن باقی می ماند ولی مقدار کافئین خیلی کمتری دارد. قهوه بدون کافئین لاواتزا کلاسیکو برای کسانی که قهوه با کافئین کمتر دوست دارند و در عین حال به دنبال طعم و کیفیت قهوه هستند بسیارمناسب است. به طور کلی قهوه های بدون کافئین برای افرادی که به نوشیدن روزانه قهوه نیاز دارند و عادت به نوشیدن آن دارند، اما به دلیل نوشیدن بیش از اندازه قهوه دچارعوارض ناشی از آن (تپش قلب، درد معده، استرس و اضطراب) می شوند، ایده آل است.