علاقه مندی ها
کپی لینک
پودر قهوه لاوازا کرما گوستو یکی از محصولات قدیمی شرکت لاواتزا ایتالیا است، که به تازگی در مدلهای مختلف عرضه میشود. مدل کلاسیکو کرما گوستو Crema e Gusto Classico همان ترکیب قدیمی این شرکت است. که در بسته ۲۵۰ گرمی پاکت وکیومی عرضه میگردد.
کرما گوستو کلاسیکو قهوه ایست معطر با طعم و غلظتی بالا است، که از نتهای ادویهای با کرمی تیره رنگ برخوردار است. این قهوه مخلوطی از دانههای قهوه عربیکا و روبوستا کشورهای آمریکای جنوبی و آسیای جنوب شرقی با درجه روست تیره Dark Roast میباشد.
درجه آسیاب قهوه Lavazza کرم گوستو کلاسیک برای دم کردن به روش های موکاپات، قهوه جوش، اسپرسوز ساز، کمکس و … مناسب است.
در ادامه یک روش ساده برای تهیه یک فنجان قهوه اسپرسوخوشمزه و با قوام زیاد، به شما آموزش می دهیم :
مرحله اول : آب سرد را به میزان لازم داخل قهوه جوش بریزید و سپس شکر و پودر قهوه را با آب ترکیب کنید تا ذرات شکر و قهوه به طور کامل درون آب حل شوند.
مرحله دوم : قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید قهوه حدود 4 دقیقه روی حرارت بماند. بعد از مشاهده حباب های ریز قهوه در کناره های قهوه جوش، آن را از روی حرارت بردارید و سپس دوباره بر روی حرارت قرار دهید. دلیل اینکار تهیه قهوه با قوام بیشتر است.
مرحله سوم : در مرحله آخر اجازه دهید بر روی قهوه حباب های ریز ایجاد شود ولی جوش نیاید. پس از دیدن حباب های ریز، قهوه جوش را از روی حرارت بردارید و به آرامی داخل فنجان ها بریزید تا فوم قهوه حفظ شود.
همچنین شما می توانید از قهوه Lavazza کرم گوستو کلاسیک در دستگاه اسپرسوساز نیز استفاده کنید و سریع تر قهوه شما آماده شود. توجه داشته باشید که این قهوه به شکل فوری نیست و حتما باید با استفاده از یکی از ابزارهای قهوه ساز، آماده شود.