طرز تهیه قهوه ترک با موکاپات (طرز تهیه قهوه ترک کف دار با موکاپات به همراه نکات اساسی)
قهوه ترک جزو نوشیدنی های گرمی است که از دانه های خوشرنگ قهوه تهیه می شود و روی شعله مستقیم گاز درست می شود، این قهوه جزو قدیمی ترین نوشیدنی ها بر پایه قهوه به حساب می آید و بادی قهوه غلیظ و طعمی جذاب دارد و در منوی همه کافه ها، رستوران ها و قهوه خانه ها دیده می شود.
در ادامه این مقاله از موراتوس همراه ما باشید تا طرز تهیه قهوه ترک با موکاپات و طرز تهیه قهوه ترک کف دار با موکاپات را به شما بگوییم.
طرز تهیه قهوه ترک با موکاپات
- آسیاب قهوه و شکر (در صورت استفاده) را در پرتافیلتر موکاپات قرار دهیدو درون دیگ را با آب سرد به اندازه نیاز پر کنید.
- موکاپات را روی اجاق گاز قرار دهید و خیلی آهسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که مخلوط تازه شروع به جوشیدن کند اگر زیاد بجوشد، کف را از دست خواهید داد و احتمالاً شانس شما را از دست می دهید، مخصوصاً زمانی که قهوه از قابلمه فوران کند.
- موکاپات نوعی قهوه ساز است که قهوه ای با طعم غنی و بافت خامه ای تولید می کند. هنگامی که آب داغ از طریق یک قابلمه موکا به قهوه آسیاب شده اعمال می شود، گرما تولید می کند.
- قهوه موکاپات مانند قهوه سنتی ترک دارای طعمی قوی و بافت کفی غلیظ است. اگر به دنبال افزایش کافئین در صبح هستید، یک لیوان قهوه موکا پات انتخاب خوبی است. هنگام تهیه قهوه موکا پات بهتر است از دانه های اسپرسو از قبل آسیاب شده استفاده کنید.
- تفالههای قهوه ترکی حاوی تفالههای ریز قهوه آسیابشده بیشتری نسبت به تفالههای قهوه ایتالیایی هستند که در نتیجه طعم آن در هنگام استفاده در پورتافیلتر خوب نیست.
طرز تهیه قهوه ترک کف دار با موکاپات
یک آموزش ویژه برای طرز تهیه قهوه با موکاپات برای شما همراهان قرار داده ایم، در صورتی که شما نیاز به خرید آنلاین دانه قهوه و پودر دارید همین جا سفارش دهید.
این بخش را از دست ندهید! این اطلاعات برای به دست آوردن بهترین فوم در لاته شما مهم است قبل از شروع باید چند نکته را بدانید.
مهمتر از همه: از شیر تازه استفاده کنید! شیر تازه کلیدی برای بدست آوردن بهترین فوم است. اگر شیر شما چند هفته ای در یخچال مانده باشد، ممکن است کف نکند! (به ما اعتماد کنید، ما این مشکل را داشتیم.) بهترین راه برای اطمینان از کف خوب، شیری است که تا حد امکان تازه باشد.
شیر کامل بهترین عملکرد را دارد، زیرا بالاترین چربی شیر را دارد دو درصد نیز کار می کند همچنین می توانید از شیرهای غیر لبنی مانند شیر جودوسراستفاده کنید، اما کف کردن آن سخت ترین است زیرا چربی کمتری دارد.
ابتدا شیر را گرم کنید تا آب شود صرف نظر از روش شما، حرارت دادن شیر بهترین نتیجه را به همراه دارد. شیر را در یک قابلمه بریزید و آن را با حرارت ۱۵۰ درجه فارنهایت (با دماسنج غذا اندازه بگیرید) حرارت دهید این در لمس گرم است، اما جوش نمی آید.
فوم گیری شیر با موکاپات
یکی از موضوعات مهمی که در رابطه با نوشیدنی قهوه وجود دارد، طرز تهیه فوم گیری شیر با موکاپات می باشد. در کافی شاپ ها برای این کار از دستگاهی به نام کف ساز شیر استفاده می کنند. اگر می خواهید این نوشیدنی خوش طعم را برای خود یا سایر اعضای خانواده تهیه نمایید باید از وسیله ای به نام فرنچ پرس استفاده کنید.
نکات کلیدی در تهیه قهوه ترک با موکاپات سریع و خوشمزه در خانه
- میتوانید یک فیلتر کاغذی را در بالای سبد قهوه اضافه نمایید تا قهوه دم آوری شده شفافتر و با کرما بهتر استخراج شود.
- موکاپات را روی حرارت کم نزدیک به متوسط قرار دهید و به محض اینکه قهوه شما شروع به استخراج کرد، حرارت را کم تر نمایید.
- از قهوه تازه رست شده استفاده کنید.
- استفاده از آب گرم باعث می شود تا به قهوه شوک وارد نشود و طعم بهتری داشته باشید.