تاریخچه روند تولید «سوهان» در «گروه غذایی محمد ساعدی نیا» همیشه با خلاقیت در خلق طعم های جدید، جهت ایجاد تنوع برای ذائقه های مختلف همراه بوده است.«سوهان لقمه» از محبوب ترین و مرغوب ترین انواع سوهان می باشد و نامگذاری اش به دلیل شکل لقمه مانند آن هست که داخل آن با مغز پسته پر شده است و رویه سوهان نیز بسیار ترد و نازک تر نسبت به شکل رایج سوهان می باشد که این ویژگی باعث شده است طعم سوهان را لذت بخش تر کند.معمولا تصور ذهنی غالبی که از سوهان شکل گرفته؛ این است که سوهان در شکل دایره ای و جعبه های فلزی قابل عرضه می باشد اما «سوهان حبه لقمه طرح شیرین و فرهاد» با وزن صد گرم و در یک بسته بندی خلاق و مفهومی با نگارگری برگرفته از روایت های «شاهنامه فردوسی» ست که علاوه بر لذت از یک طعم اصیل، نشانه ای از فرهنگ و هنر ایرانی را برای شما خاطره ساز می کند. این محصول مقرون به صرفه و اقتصادی با سایز کاربردی و کم جا می تواند در محیط کار و بین فعالیت های روزمره برای رفع خستگی و برگرداندن کالری مورد نیاز بدن انتخاب بسیار مفید و هیجان انگیزی باشد.