«گروه غذایی محمد ساعدی نیا» یکی از واحد های نمونه صنایع غذایی کشور محسوب می شود که توانسته است در مرحله جدیدی از فعالیت های خود پس از سالها کار علمی پژوهشی و پزشکی به فرمول تولید سوهان گل نازک بدون شکر با استفاده از ایزومالت و اینولین (جز قندهای طبیعی دیر جذب) و با حفظ کیفیت و طعم اصیل سوهان دست یابد. ایزومالت در بدن به طور کلی غیر قابل جذب بوده (این ویژگی استفاده از آن را برای افرادی که به دنبال کنترل سطح قند خون هستند یا دارای دیابت می باشند، مناسب می کند) و اینولین به واسطه کند کردن روند هضم، این اجازه را می دهد تا قند به آرامی و بدون افزایش ناگهانی به خون وارد شود(این ویژگی باعث می شود افزایش قند خون به طور طبیعی انجام شده و به نحوی سطح آن مدیریت شود)، این شیرین کننده ها نه تنها به کنترل سطح قند خون کمک می کنند بلکه کمترین مقدار کالری و خواص غذایی مفید را نیز دارند. این محصول با حذف شکر و البته حفظ طعم اصیل سوهان می تواند بهترین گزینه برای هدیه و سوغات به کسانی باشد که تصمیم گرفته اند از مصرف شکر پرهیز کنند.