علاقه مندی ها
کپی لینک
سوهان به عنوان یکی از سوغاتی های معروف شهر قم شناخته می شود که بسیاری از افراد به دلیل طعم بی نظیر این نوع تنقلات طرفدار آن هستند. شما عزیزان می توانید برای اطلاع از قیمت سوهان لقمه ای ساعدی نیا و خرید آنلاین سوهان ساعدی نیا به وبسایت موراتوس مراجعه کنید.
گروه غذایی «محمد ساعدی نیا» با بیش از نیم قرن سابقه و نوآوری در تولید شیرینی جات سنتی در کارخانه ای مجهز در شهرک صنعتی شکوهیه قم و تحت نظارت دقیق آزمایشگاه کنترل کیفی، با بیش از سیصد نفر پرسنل محصولات خود را( اعم از سوهان، گز، شکلات) تولید می نماید.
همان طور که گفته شد مواد تشکیل دهنده سوهان از پر خاصیت ترین مواد غذایی هستند. جوانه گندم یکی از موادی است که به کمک آن سوهان را تهیه میکنند. روغن حیوانی، شکر، زعفران، زرده تخم مرغ، هل، پسته و کره از مواد تشکیل دهنده سوهان میباشند.
برای تهیه سوهان ابتدا از مواد تشکیل دهنده نام برده خمیری تهیه میکنند سپس این خمیر را به عمل آورده و آماده شکل دهی میشود. در این مرحله سوهان میبایست در دمای مناسبی کاملا به عمل آید و پخته شود. پس از آن نوبت به شکل دهی خمیر سوهان است. خمیر سوهان در دو حالت فرم میگیرد.
یا این که به صورت کاملا سنتی یا در قالبهای مدرن و جدید. در روش سنتی خمیر سوهان غنچه گیری شده و در سینیهای محکم و مخصوص این کار پهن شده و با وسیلهای به نام مشته به صورت بشقابی یا به اصطلاحی گل نازک در میآید.
در روش مدرن نیز خمیر سوهان داخل قالبهای مخصوص ریخته میشود و پس از سرد شدن کاملا شکل گرفته و آماده بسته بندی میگردد. در نهایت تمامی سوهانها که خنک شد و به دمای متعادلی که رسید داخل ظروف آلومینیومی و در لابه لای کاغذهای مخصوص بسته بندی شده و برای مصرف وارد بازار شده و به دست مصرف کننده میرسد.
وجود جوانه گندم در ترکیبات سوهان باعث شده است که سوهان به عنوان یک خوراکی مقوی شناخته شود. در واقع به دلیل وجود قند های طبیعی در جوانه گندم، میزان ذخیره سازی انرژی در ماهیچه ها افزایش یافته و از این طریق انرژی لازم برای فعالیت های روزانه تامین می شود. در واقع یکی از خواص سوهان را می توان تامین انرژی روزانه و جلوگیری از خستگی معرفی کرد.
آنتی اکسیدان یکی از مواد بسیار مهم در کنترل و درمان بسیاری از بیماری ها می باشد. امروزه متخصصان تغذیه تاکید بسیاری بر مصرف مواد غذایی که حاوی آنتی اکسیدان می باشند، دارند. سوهان یکی از همین مواد است. وجود خاصیت آنتی اکسیدانی در سوهان باعث جلوگیری از ابتلا به بیماری سرطان، بیماری های قلبی و عروقی، پیری زودرس و … می شود.
همان طور که گفته شد دو ماده ی اصلی در ترکیب سوهان، جوانه گندم و زرده تخم مرغ می باشد. هر دوی این مواد منابع عظیمی از پروتئین به حساب می آیند. بنابراین مصرف آن ها می تواند باعث استحکام استخوان ها شود. همچنین پروتئین موجود در سوهان می تواند باعث تقویت سیستم عصبی شده و از بروز بیماری های مربوط به آن جلوگیری نماید.
کلسترول بالا را می توان عامل اصلی بسیاری از بیماری ها مانند بیماری های قلبی معرفی کرد و متاسفانه تحقیقات نشان داده است که در سال های اخیر بسیاری از ایرانیان در سنین میانسالی دچار کلسترول خون بالا می شوند. یکی از علل اصلی ابتلا به کلسترول خون استفاده از مواد غذایی نامناسب می باشد.
با توجه به این که زعفران یکی از ترکیبات سوهان می باشد می توان آن را ماده ای مفید در کنترل کلسترول خون بالا معرفی کرد. بنابراین می توان گفت که مصرف سوهان می تواند از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری نماید. یکی دیگر از خواص سوهان عدم ایجاد افسردگی و جلوگیری از استرس و اضطراب می باشد که این خاصیت را هم می توان به وجود زعفران در ترکیب سوهان نسبت داد.