««سوهان گرد» یا«سوهان گل» اصیل ترین و رایج ترین شکل سوهان هست. این سوهان با ترکیب پسته ای که روی آن کوبیده شده است، به نوعی عمومی ترین شکل پخت و عرضه سوهان می باشد. تصویر غالب و رایجی که عموم مردم از شکل نمادین سوهان دارند همین سوهان گل می باشد که از گذشته هر مسافری که از شهر قم عبور می کرده است این شیرینی را به عنوان اصیل ترین سوغات این شهر با خود به یادگار می برده است. ترکیب جذاب و دلنشین عطر هل و طعم زعفران و کره حیوانی و پسته و خلال بادام را در این سوهان می توانید به وضوح حس کنید و لذت ببرید. این محصول می تواند جزو تنقلات سالم و پرانرژی با ارزش غذایی بالا باشد که یک روز متفاوت وخاطره انگیز را برای شما فراهم کند. طعم اصیل این مدل از سوهان آنچنان پرطرفدار هست که می توانید با خیال راحت به دوستان و آشنایان تان هدیه و سوغات دهید و یا در در مهمانی ها و دورهمی های خود برنامه ویژه ای برای پذیرایی با این شیرینی محبوب اختصاص دهید. سوهان گل بزرگ با تعداد سه ورق در جعبه های فلزی دایره ای شکل تولید شده است.
علاقه مندی ها
کپی لینک
شیرینی جات بخش بزرگ و مهمی از دسرهای ایرانی را تشکیل میدهند که سوهان یکی از خوشمزه ترین و با قدمت ترین آنها به شمار میرود.
سوهان گل 800 گرمی ساعدی نیا
از انواع شناختهشدهترین و با قدمتترینهای این شیرینی به حساب میآید. در تهیه این نوع علاوه بر آرد گندم، شکر، روغن و سایر مواد ثابت سوهانها، از مالت گندم، گلاب و روغن حیوانی استفاده میشود. برای پخت این نوع قدیمی سوهان، همچنان از یک روش سنتی تبعیت میشود با قالبهای غنچهگیر و بصورت دستی پخت میگردد.
خرید سوهان گل 800 گرمی ساعدی نیا
سوهان گل نازک به دلیل این که معمولا مانند یک صفحه گرد بزرگ و شکننده میباشد حتما میبایست با دقت بسته بندی شود که دچار شکستگی نشود. معمولا سوهان را در کاغذهای مومی یا زر ورقهای آلومینومی میپیچند که طراوت و تازگی خود را به خوبی حفظ کند.
طرز تهیه سوهان گل نازک
برای تهیه سوهان گل نازک تنها از یک روش سنتی استفاده میشود. در این روش آرد گندم تازه را داخل پاتیلهای بسیار بزرگی میریزند سپس شکر و روغن را به آرد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنند. جوانه گندم و زعفران که از مقوی ترین مواد تشکیل دهنده سوهان گل نازک هستند را هم به مواد اضافه میکنند.
این مواد داخل پاتیل به خوبی با هم مخلوط شده به حدی که مواد کاملا قوام میآید. پس از این مرحله مواد آماده شده از داخل پاتیل بزرگ به پاتیل کوچک تر منتقل میکنند تا مرحله بعد که پخت سوهان است را پشت سر بگذراند.
در این قسمت وسیلهای به نام هستون عمل هم زدن مواد را انجام میدهد. حرارت وارد شده و پخت سوهان از مهم ترین مراحل برای سوهان گل نازک به شمار میرود. در تهیه سوهان هایی مانند باقلوایی و سوهان قالبی یا همان لوزی و همچنین سوهان گل نازک از مواد داخل پاتیل کوچک غنچههای سوهان گرفته میشود.
پاسخ ادمین :
پاسخ ادمین :