طرز تهیه آفوگاتو
آفوگاتو در زبان ایتالیایی به معنی «غرق شده» است و به یک نوع دسر ایتالیایی با پایه قهوه گفته میشود که از یک یا دو اسکوپ بستنی وانیلی یا جلاتو و یک شات قهوه اسپرسوی داغ تشکیل میشود. در این مقاله از موراتوس طرز تهیه آفوگاتو آشنا خواهیم شد.
آفوگاتو چیست؟
آفوگاتو یک دسر و نوشیدنی ایتالیایی بر پایه قهوه محسوب می شود که در زبان ایتالیایی به معنی غرق شده است. آفوگاتو یا همان قهوه بستنی ترکیبی از قهوه اسپرسو و بستنی است که طرفداران بسیار زیادی دارد و در منو کافه ها با آن مواجه شده اید به راحتی می توانید در منزل نیز آن را تهیه کنید.
این نوشیدنی از ترکیب یک شات اسپرسو به همراه بستنی وانیلی تهیه و آماده می شود. البته عده ای به جای قهوه اسپرسو از قهوه دمی نیز برای درست کردن آن استفاده می کنند که چندان مرسوم نیست. در رسپی اصلی آن از قهوه اسپرسو استفاده می شود.
برای خرید انواع دانه و پودر قهوه به وبسایت موراتوس مراجعه نمایید.
طرز تهیه آفوگاتو
برای درست کردن آفوگاتو به یک یا دو اسکوپ بستنی ترجیحآ وانیلی نیاز دارد. در ابتدا داخل لیوان سرو نوشیدنی خود یک یا دو اسکوپ بستنی را می ریزید. سپس یک شات قهوه اسپرسو را آماده می کنید. اسپرسو را می توانید با دستگاه های اسپرسوساز برقی یا قهوه ساز روگازی (موکاپات) تهیه کنید. مقاله طرز تهیه قهوه با موکاپات را مطالعه کنید.
سپس قهوه اسپرسو را داخل لیوان که بستنی ها را ریختید اضافه می کنید. در بعضی کافه ها شات اسپرسو تهیه شده را کنار لیوان حاوی بستنی سرو می کنند تا اضافه کردن آن به بستنی توسط خود مشتری انجام شود. همچنین می توانید به جای یک شات اسپرسو سینگل از اسپرسو دبل شات استفاده کنید.
برای خرید انواع قهوه فوری می توانید به وبسایت موراتوس مراجعه نمایید.
عطر و طعم آفوگاتو
جذابیت افزودن گرمی و تلخی قهوه اسپرسو در کنار سردی و شیرینی بستنی باعث می شود برای کسانی که طعم تلخ قهوه را دوست ندارند گزینه بسیار مناسبی باشد. پس از افزودن اسپرسو به بستنی کم کم شروع به آب شدن کند. این عمل باعث تشکیل کف روی آفوگاتو می شود. پس از چند ثاینه و بعد از هم دما شدن قهوه و بستنی، بستنی به صورت غوطه ور داخل قهوه شود. ترکیب تلخی قهوه و شیرینی بستنی باهم طعم بسیار عالی و دلنشینی دارد.
نکات مهم برای تهیه آن
اسپرسو را به صورت داغ به بستنی اضافه کنید. بلافاصله بعد از آماده شدن قهوه اسپرسو آن را به بستنی اضافه کنید و نوش جان کنید. برای گارنیش و طعم متفاوت تر نیز می توانید از سیروپ های شکلات یا کارامل به آن اضافه کنید. و یا از تکه های بیسکوئیت و شکلات استفاده کنید.
طرز خوردن آفوگاتو
آفوگاتو را میتوانید هم با قاشق و هم با استفاده از نی نوشیدنی میل کنید. در صورتی که دوست دارید از ترکیب مزههای قهوه و بستنی در هر قاشق لذت ببرید، پیشنهاد ما به شما استفاده از قاشق است. این روش برای زمانی است که هنوز بستنی سرد است و به صورت کامل داخل قهوه حل نشده است. تلخی قهوه و شیرینی وانیل در این روش، تلخی مطلوبی را ایجاد میکند. اما در صورتی که بستنی آب شده، میتوانید با استفاده از یک عدد نی نوشیدنی آن را میل کنید. در این روش مزهها با هم ترکیب میشوند و طعم شیرینتری را در اختیار شما قرار میدهند.
برای خرید انواع قهوه ترک به فروشگاه اینترنتی موراتوس مراجعه کنید.
سخن پایانی
آفوگاتو یک نوشیدنی یا دسر خوشمزه و خنک است که در روزهای گرم تابستان میتواند شما را خنک کند و انرژی لازم را به شما بدهد. این نوشیدنی با ترکیب قهوه و بستنی، مزههای مختلفی را در دهان شما ایجاد میکند و طعم تلخ قهوه در کنار شیرینی بستنی میتواند یک دسر لذیذ را برای شما آماده کند. آفوگاتو هدیهای از طبیعت است که شما را با طعمهای اصیل ایتالیایی آشنا میکند.