دمنوش بن چای حاوی ماده موثره زردچوبه (کوروکومین) با کیفیت آنتیاکسیدانی بالا ماست. با توجه به اینکه زردچوبه موجود در دمنوش بن چای گلستان در دما و زمان کوتاهی فرآوری میشود، برخلاف زردچوبه مورد استفاده در غذا به خوبی جذب بدن شده و خواص موثری دارد. ترکیب پپرین موجود در این دمنوش که از فلفل سیاه ناشی میشود و همچنین پودر سنجد کامل با هسته، سبب جذب هر چه بیشتر آنتیاکسیدان زردچوبه میشود. از طرف دیگر ترکیب کورکومین به همراه سنجد، میخک، دارچین و زنجبیل حاوی ترکیبات ضد درد بوده و کاهشدهنده التهاب است که برای سنین بالا و کاهش درد آرتروزی توصیه میگردد. برای جذب کاملتر دمنوش بن چای و کاهش التهابات بهتر است این دمنوش به جای تهیه در آب داغ در شیر داغ قرار گیرد.