چای سبز از برگهای گیاه Camellia sinensis تهیه میشود که همان گیاهی است که چای سیاه، چای سفید و چای اولانگ نیز از آن بهدست میآیند. تفاوت اصلی چای سبز با دیگر انواع چای در فرآوری آن است. در تولید چای سبز، برگها پس از چیدن، اکسید نمیشوند (برخلاف چای سیاه) و به همین دلیل رنگ سبز و ترکیبات مفید آن حفظ میشود. انواع مختلفی از چای سبز وجود دارد که با توجه به تنوع استفاده، شرایط رشد، روشهای باغبانی، فرآوری تولید و زمان برداشت، تفاوتهای چشمگیری دارند. بصورت کلی، چای سبز منشأ چینی دارد و هزاران سال است که در طب سنتی چین و دیگر کشورهای آسیایی استفاده میشود. امروزه به دلیل خواص سلامتی فراوان، در سراسر جهان محبوبیت زیادی پیدا کرده است. چای سبز به دلیل ترکیبات فعالی مانند کاتچینها، پلیفنولها، ویتامینها و مواد معدنی تاثیرات زیادی بر سلامت بدن دارد. ترکیب این گیاه با لیمو امانی و نعنا منجر به تشدید اثرات سلامت بخشی این گیاه شده است. چای سبز و لیمو امانی با افزایش متابولیسم و چربیسوزی، به کاهش وزن کمک میکند. ترکیب EGCG (اپیگالوکاتچین گالات) در چای سبز نقش مهمی در این فرآیند دارد. لیمو امانی و نعنای این دمنوش با کمک به سیستم گوارش از تجمع چربی جلوگیری کرده و با کاهش اشتها در کاهش وزن تاثیر بسزایی دارد.